Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dam rade?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jest ogłoszenie do pracy w sklepie odzieżowym. Wymagania to znajomość branży odzieżowej - myślę że posiadam i oczywiście obsługa kasy fiskalnej :/ Niestety nigdy nie pracowałam jako sprzedawca, więc nie obslugiwałam takiej kasy. Ale jak myślicie, wysłać CV? Zawrę tam tą wiadomość oczywiście, pytanie co na to pracodawca. A do Was pytanie, czy łatwo nauczę się takiej obsługi? Ile czasu będzie to wymagało? Dostaliście kiedyś pracę w sklepie, bez umiejętności obsługi kasy fisk?

Gość gość
tak ,wszystkiego nauczyłam sie w trakcie pracy, pikuś. w sporzywczaku jest zapieprz z ciuchami lżej:)

Kasa fiskalna to pikuś, w godzinkę do opanowania. Dasz radę, startuj! Powodzenia:)

Gość gość
DZIĘKUJĘ dziewczyny za motywację!

Gość gość
Dasz radę wysyłaj I oczywiście duża pewność siebie i usmiech a co ? Inni się nauczyli kasy fis dlaczego Ty byś nie miała Dawaj I pochwal się czy oddzwonili

Gość gość
Jak znasz adres sklepu, to zamiast wysyłać CV lepiej pojechać osobiście i porozmawiać z kierownikiem i przy okazji wręczyć mu CV, zrobisz tym lepsze wrażenie i pokażesz że faktycznie ci zależy na pracy.

Gość gość
Dzięki wielkie za rady!