Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzucona, próbować czy sobie darować ?

Polecane posty

Gość gość

pytanie głupie, ale wciąż chodzi mi ono po głowie. Czy zdobyłyście, mężczyznę, który was .... odrzucił? Mam taką sytuację, rozum mówi mi żeby sobie darować, zapomnieć, ale coś czuje gdybym nie dala za wygraną i się postarała, może coś by z tego było. Czy rzeczywiście jeśli mężczyzna odmawia zaproszenia na drinka, obiad, spacer itp. tzn. że mam sobie darować. Przepraszam, że chaotycznie :)

Gość gość
TAK - daruj sobie ...

Gość gość
facet to nie baba ze gra w gierki jezeli odmowil raz- to znaczy ze nie spodobalas mu się i nie spodobasz musisz byc w jego oczach bardzo szpetna, bo nawet przecietnym dają szansę daruj sobie, bo wyjdziesz na psychopatke :(

Gość gość
daruj sobie, skończysz najwyżej jako wypełniacz czasu aż nie znajdzie sobie kobiety która od początku będzie mu się podobała.

Gość gość
podaruj sobie,facet faktycznie kiedy mowi nie,to nie prowokuje jak kobieta,ze niby nie ale moze tak,nie to znaczy nie,chyba,ze chcesz zeby cie potraktowal jak gratisowy towar na raz

Gość gość
kurczę, nie jestem aż tak szpetna :/ cóż pozostaje mi sobie darować

Gość gość
daruj sobie zapomnij. zajmij się czymś ciekawym. masz jakąś pasje? ten związek nie ma przyszłości.