Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i co o mnie sadzicie???

Polecane posty

Gość gość

Nie mam prawa jazdy, pracy, nigdy nie całowałem dziewczyny, nie mam konta w banku, brak mieszkania mam zaburzenia psychiczne całymi dniami leże w łożku brak zainteresowań zadnych, problemy z czytanie bo nie widzę na jedno oko. Czym ma szanse poznać dziewczynę

Gość gość
Ha ha ha. Najlepiej to wez sznur i machnij sie na suchej galezi

Gość gość
naciągaj moszne na słoik będziesz celebrytą

Gość gość
w takim momencie zycia to raczej zajmij się sobą popraw swoją sytuacje ale nie mówię, że masz zerowe szanse ale dziewczyna to teraz twoja najmniej paląca potrzeba

Gość oszkaa
Ja mam 26 i osiagnelam wiecej od ciebie. Moim zdaniem jestes strasznym leniem

Gość gość
Czy masz rente? Jakie to zaburzenia psychiczne? Jesteś w stanie funkcjonować w społeczenstwie?

Gość gość
Mam depresje i stany lekowe, poza tym nic mi się w życiu nie chcę. postanowiłem rzucić się pod pociąg lub zażyć leki nasenne i utopić się we wannie.

Gość gość
Wbrew pozorom sporo ludzi ma podobne problemy, zaburzenia psychiczne sa teraz niemal tak rozpowszechnione jako choroba, niczym grypa. Nieraz slysze od znajomych, ten ma schizofrenie, ten depresje, tamta nerwicę. Musisz sie leczyć, jesli chcesz z tego wyjsc. Na prochach od psychiatry moze bedziesz w stanie cos zmienic, a jesli dodac do tego psychoterapie to masz szanse z tego wyjsc.

Gość gość
I co to da leczę się od 9 roku życia i g****o z tego mam. Porostu jestem uszkodzoną jednostką aspołeczną i mam nadzieje ze niedługo umrę.