Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zielone kupki

Polecane posty

Gość gość

Witam mamusie. Mam 3miesiecznego synka ktory tydzien temu mial szczepienie po ktorym niemal natychmiast zaczał robic brzydkie zielone kupki z grudkami i pasmami sluzu. Do szczepienia wszystko bylo w porzadku,zadnych problemow ,kupki zolte,normalne. Martwi mnie to wiec poszlam dzis do pediatry ,pani doktor powiedziala mi,zebym nie zwracala na to uwagi bo to nic takiego i mam sie nie martwic. Jednak w ogole mnie to nie uspokoilo czuje sie "olana"... Moze powinnam sama zrobic badanie na wlasna reke? Proszę o radę .Pozdrawiam.

Gość gość
nie wiem co trzeba miec w głowie żeby założyć temat 'zielone kupki' :o cierpisz kobieto na pieluszkowe zapalenie mózgu :o dzwoń do pediatry a nie takie posty zakładasz :o

Gość gość
nie piszesz czym dziecko karmisz. jeśli piersią to jest to normalne, możesz się ew. przyjrzeć swojej diecie. Natomiast na MM powinno być normalnie. A szczepienie to prawdopodobnie zbieg okoliczności.

Gość gość
co 3 miesiące siedzenia w garach i pieluchach robi z człowiekiem.... ech :o

Gość gość
jak dziecko następnym razem zrobi taka kupkę to posmakuj czy ma kwaśny posmak, jeżeli tak to normalne ale jeżeli posmak gorzki to szybko na pogotowie!

Gość gość
Dajcie dziewczynie spokój...martwi się i tyle. A Ty autorko weź to na spokojnie, byłaś u lekarza, skonsultowałaś, na pewno jest ok, daj małemu trochę czasu, to pewnie chwilowe problemy. Nam zawsze pediatra powtarzał, że kupy mogą mieć wszystkie odcienie jesieni i wtedy jest dobrze ;) A zieleń się w to też jak najbardziej wpisuje ;)