Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jam mam zrobic, mam ogromny tylek wiekszy niz Kim Kardashian czy Nicy Minaj,

Polecane posty

Gość gość

Co ja mam zrobic mam ogromny tylek, i wygladam dziwnie, smiesznie, wszedzie szczupla a ogromny tylek, nie chce miec takiego, a tyje tylko w tym miejscu, jak sie pozbyc bez operacji, pomocy!

Gość prawictwo pospolite 135
jest większy od głowy szympansa ?

Gość gość
Zrob filmik i wrzuc na youtube. Kariera w dzisiejszych czasach murowana.

Gość gość
tez tak mam, dobrze to kamufluje, ludzie mowia, ze jestem szczuplutka, a gdy widza mnie np w kostiumie kapielowym to sa zdziwieni, w sumie wiekszosc z nich patrzy na gore. Taka mamy figure, nie da sie tego zmienic. Ja mam figure troche w stylu Iggy Azalei: http://www.inflexwetrust.com/wp-content/uploads/2014/04/IFWT_Iggy2.jpg opinie sa podzielone, dla kogos jestem gruba swinia, a ktos inny komplementuje... trzeba trafic na faceta, ktory lubi duze tylki, po prostu :)

Gość gość
jak dla mnie ma za szerokie biodra

Gość gość
O kurde miałam założyć taki sam temat! Jest to mój ogromny kompleks ale już tak jestem zbudowana, myślicie że da się coś na to poradzić? Mnie się to np.nie podoba, uważam że wygląda to wulgarnie...a też chcę móc założyć obcisle spodnie (ogólnie jestem b.szczupła poza tyłkiem)

wole duże tyłki od małych

Gość gość
dobijaja mnie czasem komentarze pod zdjeciami dupiastych kobiet, ze wygladaja d****arsko, ze pewnie implanty w tylku itp.

ale pośladki kardashain mi się nie podobają, bo wyglądają karykaturalnie i mało naturalnie .. ja lubie duże i zgrabne , a nie karykaturalne

Gość gość
No mnoe dobija że nie mogę w lato założyć nic obcislego bo zaraz wszyscy się gapią, wstydze sie isc na basen, masakra, ja mam po prostu szerokie genetycznie biodra, wszyscy to komentują, jak to zaakceptować?

Gość gość
no co zrobimy z szerokimi biodrami? nic. takie kosci. Nawet jak sie odchudzam to mi odstaja, z tym sie nie da NIC zrobic, cycki mozna sobie zrobic, tluszcz z brzucha odessac, no ale bioder nie zmienisz :(

Gość gość
Prawik bubblebutt to nie jest duży tylek, tylko normalny, przeciętny.

Gość gość
A ja nienawidze ogromnego mojego tyłka, mam go juz dosc , najchetniej wyciela bym go, zazdroszcze tym co nie maja takiego problemu, a dziwie sie tym co sie oszpecaja wszczepiajac sobie implanty, wstrzykujac wlasny tluszcz itp

uwielbiam szerokie biodra u kobiety .. Kobiety z wąskimi biodrami mają męskie tyłki .. Nic ciekawego ..

Gość gość wedrowny
jesteś prawdziwą kobietą, uwielbiam takie dziewczyny a Iggy Azalea to mój typ ew te kolorowe z teledyskow hip-hop czy rap:classic_cool: Mam tylko z nimi jeden problem, za pierwszym razem jestem tak napalony ze sie spuszczam w c/i/p.ke po 3 sekundach .Nie moge sie pohamować :-O

Gość gość
prawik, ta kobieta w porownaniu ze mna to nie ma bioder :( eh

Gość udaje się na miejsce
Mi się strasznie podoba figura Nicki Minaj ! Np w teledysku Twerkit! Ja nie mam jakiejś dużej różnicy między talią a biodrami i może dlatego podobają mi się strasznie takie figury jak Nicki Minaj Trawa u sąsiada jest zawsze bardziej zielona ;) Zawsze podoba na się to czego nie mamy

Gość gość wedrowny
gość dziś prawik, ta kobieta w porownaniu ze mna to nie ma bioder smutas.gif eh x ja nie jestem prawik, miałem już z 15 relacji z kobietami, słuchaj mnie, najważniejsze jest ze dla normalnego faceta jesteś b. atrakcyjna. Tak chce natura i tu żadne mody nie mają znaczenia:classic_cool:

prawik, ta kobieta w porownaniu ze mna to nie ma bioder jak to nie ma bioder ? Wygląda świetnie

Gość gość
To jest malenki tylek nastolatki... ta moda na pedofilie mnie przeraża