Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadias

Objawy ciąży? PROSZĘ O ODPOWIEDZ

Polecane posty

Gość Nadias

Okres miałam 28.01.2014 r obfity, jak zawsze 7 dni. Jest on dosyć nieregularny, raz mam 28 cykl a raz dostaje dokładnie 30/31 w ten sam dzień co ówcześnie. Z partnerem kochałam sie 11.01 i 17.01 pierwszy raz od bardzo dawna i od tego momentu sie złe czuje . Zazwyczaj przed okresem mam biały śluz, teraz tez mam jednak bez boli piersi sa one miękkie. Lewy jajnik kłuje jak diabli. W nocy zimno choć jestem zmarzluchem i w dzień jakby podwyższona temperatura gdy przebywam na zajęciach. Brzuch a raczej podbrzusze pobolewa od czasu do czasu jak przed okresem lecz mniej. Ogólnie jeżeli to objawy okresu z czego byłabym bardzo szczęśliwa to uaktywniły sie dość wcześnie. Planowany okres powinnam dostać teraz na dniach 23-28 wiec bez sensu robić test. A wy jak uważacie? Dodam jeszcze, ze Miałam tydzień temu chandrę na jedzenie. Teraz kompletnie, zjem raz coś na dzień i tyle. Poza tym jak na okres to nie wyszło mi dość dużo syfków, a przeważnie jest ich dość sporo.

Gość Kwiateczek12
Każda miesiączka nie musi okazywać sie tak samo. Poza tym przed nią możesz byc osłabiona, a jeżeli masz dostać planowo 28 to piersi nie musza byc jeszcze nabrzmiałe a lekkie objawy mogą juz byc. Przy zajściu występuje plamienie, chociażby minimalne a ty sama mówisz ze masz typowe upławy przed okresem :) nie moj sie @ przyjdzie napewno

Gość Bajka1612
Hej. Okres miałaś pod koniec stycznia 2014? Rok temu????

Gość Kwiateczek12
Nie bój sie *

Gość Nadias
Bajka tak miesiąc temu skończył mi sie 4 stycznia tego roku

Gość Nadias
@bajka1612 przepraszam niezapamietalam loginu

Gość Nadias
Proszę pomóżcie :(

Gość gość
to w końcu kiedy miałaś ten okres? 28.12.2014 tak? Cykl trwający 28-31 dni to cykl regularny. A zabezpieczałaś sie czy nie?

Gość gość
Do kwiateczka : nie chrzan głupot ze przy zajściu występuje chociażby małe plamienie!!!

Gość gość
Boże jak widzę te teorie to mi wstyd za płeć żeńską!! Żeby baba takie coś pisała? Jakie plamienie przy zajściu?

Gość Nadias
Zabezpieczałam się 17.01 ale nie mam 100% czy prezerwatywa była "sprawna" troszkę pognieciona jak na świeżo kupione opakowanie, wiecie o co mi chodzi. 11.01 był petting robiłam teraz po południu test i wyszedł negatyw. Rano zrobię ostatni