Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Przyznam, że Assasin Creed jest bardzo fajne

Polecane posty

Pewnie nie wiecie co to jest, myślicie że to jakiś zespół metalowy, skoro ja o tym wspominam :P Teraz gram w Assassin Creed 3, bo wreszcie udało mi się zdobyć, lubicie? :) Ja sie wciągam w każdą część tej serii tak, że świat dla mnie nie istnieje :D i jeszcze serie gothic tak lubie i the elder scrolls od morrowinda do skyrim :) Są tu jakieś nerdy od gier? :)

Gość gość
zacznij się ruch/ać stara panno!

Gość gość
ja jestem :) dopiero zaczęłam 1 część assasyna, ale ledwo ledwo zaczęłam początek :) Ze swojej strony polecam serię God of War, Tomb Raider, Pronce of Persia, Far Cry3, serię GTA, Heroes of M&M i wiele innych. W ogóle polecam gry komputerowe! :D

tomb raider, grałam w taką gre jak miałam 13 lat, może sobie odświeżę wspomnienia :D teraz widzę że najnowsza częśc tej gry wyszła tylko na konsolę. ja nawet nie mam konsoli, wole grać na komputerze, do konsoli jest potrzebny telewizor, a ja telewizora prawie nie ogladam i jak wyprowadze sie już od rodziców to nie zamierzam go posiadać :D

Gość gość
Ja grałem w brotherhood, powiem Ci ze rewelacja :-) po przejściu scenariusza miałem chyba z 40% gry a resztę doborem ot tak dla przyjemności samego grania :-) teraz gram w Wiedzmina - tez mega :-)

Czemu nie wspomniałam o wiedźminie, to też jedna z tych gier która powoduje że godzinami nie moge sie oderwać od komputera :) Mierzi mnie tylko, że Sapkowski uważa, że "gierki są głupie i dla dzieci" a sam trzepie na tych grach mnóstwo kasy :P