Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziura w zebie czy już pora jechac do stomatologa?

Polecane posty

Gość gość

Wybieram się prywatnie do stomatologa bo mam dziure w zebie ząb nie boli ale od czasu do czasu czuje jak leci krew.Jak myślicie lepiej już za w czasu wybrac sie do stomatologa?Bedzie bolało znieczulenie dawają?

Gość gość
myślę że powinnaś iść na wczoraj, na co tu czekać na pewno się nie polepszy samo

Gość gość
Na pewno się nie polepszy.Ale moze sie pogorszyć?

Gość gość
Wybieram się prywatnie do stomatologa bo mam dziure w zebie ząb nie boli ale od czasu do czasu czuje jak leci krew.Jak myślicie lepiej już za w czasu wybrac sie do stomatologa?Bedzie bolało znieczulenie dawają?

Gość gość
Teraz dają super znieczulenia ja dziś byłam z zębem w ostrym stanie zapalnym tabletki antybiotyk nie pomagały a znieczulenie takie dał że nic a nic nie bolało

Gość gość
ludzie nauczcie sie chodzic do dentysty jak tylko zobaczycie mała dziurkę !! ominie Was wtedy ból po wierceniu, wypełnienie bedzie tansze, a nie czekacie az zaczyna bolec i wtedy zamiast 200 zł na wypełnienie zapłacicie 1200 za leczenie kanałowe

Gość gość
Mam nadzieje ze znieczulenie dostane ale nie wiem czy dodatkowo sie nie placi za znieczulenie??zapisze sie w tym tyg lub po weekendzie bo nie wiem kiedy bede jechać do Miedzychodu.

Gość gość
To wszystko zalezy od konkretnej kliniki, ja chodze od dłuższego czasu do http://www.dental-med.pl/ i zawsze otrzymuje swietna obsługę a jednoczesnie nie wydaje fortuny

Gość gość
Oj to daleko tam gdzie ty jeździsz.Ja musze szukać z lubuskiego lub wielkopolskiego bo mieszkam w woj.lubuskim ale woj.wielkopolskie jest nie daleko mnie np.Międzychód;)