Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

tepe sraki

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Moja chujnia jest taka ze wkurwiają mnie jebani klienci u mnie w knajpie. Kurwa głupota ludzi rozpierdala mnie na grubo. Oto kilka przykładów: - Maja barany cukierniczki na stolach i zawsze jakiś debil użyje łyżeczki z cukiernicy do mieszania swojej pierdolonej kawy lub jebanej herbaty. Chuj z tym jak odłoży gdzieś ta łyżkę ale większość debili ładuje ja do cukiernicy. -W zimę jak to bywa jest zimno. Ogrzać trzeba ale tępe łby tego nie kumają i tak wchodzi jeden frajer bo zobaczył drugiego przez okno z zewnątrz i pierdoli z nim o niczym stojąc w drzwiach i trzyma otwarte wrota jak do obory. Mówisz debilowi żeby zamknął drzwi bo ciepło ucieka a on ze już wychodzi ,ze tylko na chwile. Kurwa za to powinien w łeb dostać bez żadnych konsekwencji dla mnie. -Bachory, tak przyłażą z bachorami które taki chlew robią ze kurwy można dostać. Oczywiście tępe sraki mamuśki zero reakcji bo kochany bachor najebał w knajpie a nie w domu. Zamiast uczyć gnoja od małego co wolno a co nie to wyjebane maja na to. Zwrócić uwagi nie możesz bo sraka focha zajebie i już nie wróci a kasa to kasa. -Ceny im się nie podobają. Szczytem wszystkiego są robole . Wlezie to takie i o cenę kawy pyta i wielkie oburzenie bo 1.5 funta . To ze knajpa w malej miejscowości i ceny tez niższe ale takiemu ciulowi wydaje się ze ma być za darmo ale w dużym mieście to płaci frajer 3 funty i się nie sra. Debil myśli ze jak mała miejscowość to musi być za darmo bo mnie towar nic nie kosztuje. Kurwa jak tępym trzeba być żeby tak myśleć. Jak mu szkoda na kawę to nich termos sobie kupi cep jeden i nosi z sobą do roboty . - Tanie wesele. Przyszły dwie sraki ostatnio ze bufet niby na wesele chcą . 100 ludzi . Ronie menu takie na grubo .Normalnie żeby wybór miały . Na drugi dzień wraca ta jedna z inna i na dzień dobry mówi ze ktoś tam coś jej będzie robił ze ona coś od siebie tez i tak siadają pytają i kurwa nie wierze zaczynają mówić co chcą i rzucają kwote 3f od głowy. Buhaja nie wierze w tępe sraki . Ok ta jedna to groszem nie śmierdziała a druga gra tu na wsi damę na grubo ze niby damulka obcykana w świecie kurwa co to ona nie wiem itp. Tępa w ryj pyta o curry i pierdoli ze chce angielskie . Kurwa nie wierze dama w chuj a wyjebała z angielskim curry no tego to jeszcze nie słyszałem. No oczywiście 2 rodzaje ryzu bo wielkie państwo na wesele przyjedzie . Niech spierdala bida jebana. Zona mówi do nie ze za 3 d to niech jej jakaś koleżanka zrobi. Tłumaczymy ze wszystko kosztuje ze to biznes a nie mops . Ale nie dociera do nich . najlepsze jest to ze pytamy na początku ile na głowę chce przeznaczyć..Kurwa choćbym nie wiem jak tłumaczył nie umiały tego ogarnąć. Tak najlepiej zrób bufet na grubo za 200f na 100 osób . Ja pierdole jak nie maja kasy to po chuja dupę zawracają ? - Ułomni przy oknie. Wiadomo ze w knajpie nigdy nie jest pełno od rana . I przechodzi zjebana rodzinka i patrzy do okien a tam pusto. I chuj debile nie wejdą . Banda jebanych idiotów i idą gdzieś w chuj a tam gówno bo nie mam innej knajpy . Buhaha wracają a u mnie już stoliki zajęte. Debile jebane o co chodzi z tym zaglądaniem i nie wchodzeniem to nigdy nie ogarnę a jak byłoby kilka osób to się pchają . Ja pierdole czasem myślę ze sprzedam wszystko i spierdolę do Malezji kupie chatę za kilka tys zielonych i będę żył bez zmartwieńen na zadupiu bo głupota ludzi doprowadza mnie do jebanej kurwicy. Nie będę się rozpisywał bo książkę bym napisał. Pozdro dla normalnych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować