Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaga82

CZY PRZEDLUZANIE WLOSOW TO OBCIACH?

Polecane posty

Gość galaga82

mam ogromny problem i kompleks zwiazany z gestoscia moich wlosow co bym nie robila sa cienkie aczkowliek nie sa bardzo rzadkie , z tylu glowy mam jakby dwie warstwy i ta dolna jest okropnie cienka , jest to moj naprawde ogromny kompleks nie moge przez to zrobic zadnej sesonej fryzury kucyk wyglada jak miotla rozpuszcone to samo gorna warstwa wlosow i przod jest calkiem ok chcialabym zagescic ten tyl zeby fryzura nabrala ksztaltu , nie chodzi mi o wlosy do pasa ale po prostu o lekkie zageszcenie , posiadam wpinki clip in i juz jedna tasma "zamontowana" z tylu robi duza roznice dlatego zastanawiam sie nad czyms bardziej konkretnym niz spinki ...przedluzanie wlsow zle mi sie kojarzy ..nie jestem zadna pusta lala chce po prostu poprawic swoje samopoczucie i pozyc sie kompleksu przez te moje piora czuje sie nieatrakycjnie i niekobieco ...co o tym myslicie ?

Gość gość
A zrób se jak Ci się podoba i lepiej się z tym poczujesz, to dlaczego nie? Ja mam bardzo gęste i wciąż musze ulizywać źeby nie wyglądać jak miotła.. Tak źle i tak nie dobrze. Ehh

Gość gość
Przedłużanie jest troche kosztowne i co ok pol roku trzeba podciagac te wlosy. Twoje wlosy na ktorych beda mocowane beda zniszczone, beda sie kruszyly od kleju i bedzie tylko gorzej jak ci sie juz odechce tych sztucznych. A i pielegnacja jest troche inna. Mialam wiec wiem co pisze.

Gość galaga82
do pani powyzej- jaka metode pani stosowala?

Gość gość
Mialam robione na goraco klejem z keratyna. Za 100 pasemek zaplacilam 500zl i pasemka musialam kupic sobie sama. Jak mi sie znudzily to fryzjerka musiala zrobic zabieg usuwania tego paskudnego kleju. A za kazde podciagniecie placilam 150zl tzn. 1.50zl za pasemko. Jak juz zdjelam calkiem te wlosy to musialam obciac je na krotko tzn do brody bo byla masakra. Ale to bylo ponad 5 lat temu. Teraz sa chyba lepsze metody.

Gość gość
nie polecam Ci:/ niestety wiem z autopsji jak i od koleżanek,że to chwilowa radość,a później najpierw robią się z tego kudły a na końcu włosy wypadają,są zniszczone i trzeba je niestety zciąć:/ czasem na bardzo krótko...poza tym w dzisiejszych czasach uważam to już za coś passe...dla mnie to jest już wstyd jak widzę u kogoś te clipy albo mikroringi czy taśmy:/ ostatnio widziałam ekspedientke w tesco i te mikroringi chamsko jej z włosów wyłaziły,że nie sposób było zauważyć....poza tym faceci nie lubią jak ich kobiety noszą "sztuczne włosy" brzydzi ich to troche

Gość gość
ehh ona jest głupia i napalona na te włosy sztuczne,wiec i tak je pójdzie zrobi wiec nie wiem po jakiego grzyba pyta sie nas tu o ocene?! i za kilka misięcy max.rok będzie zakładała nastepny temat ,że co ona takiego zrobiła,że poszła przedłużyć sobie włosy a teraz jest niemal łysa:/ ehhh idiotki

Witajcie moje drogie! Opowiem Wam o tym jak było ze mną i przedłużaniem włosów. Pierwszy raz skusiła mnie niska cena – strasznie się zawiodłam. Szukałam wtedy pomocy u innej profesjonalnej fryzjerki. Tak trafiłam na Panią Ewę. Dopiero u Pani Ewy dowiedziałam się, dlaczego to co poprzednia fryzjerka zrobiła mi na głowie było tak okropne. Fryzjerki próbują oszczędzać na włosach, na popularnym serwisie aukcyjnym kupują najtańszej jakośc***asemka włosów czyli podróbki o niskiej gęstości i bardzo cienkie. Nie chcą po prostu w nas zainwestować, a zdecydowanie chcą jak najwięcej zarobić. Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać. Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. Zajrzyjcie koniecznie na Beauty for You. Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze. Ja wybrałam najnowszą metodę na rynku – infralight. Szybko i bezpiecznie. Ja sobie cenię, bo łączenia są bardzo wytrzymałe – ale muszą być profesjonalnie założone. Trzymają się zdecydowanie lepiej niż wykonane innymi urządzeniami. Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby. Mam nadzieję że Wam nieco wyjaśniłam, w razie czego piszcie na PW i powiem Wam więcej :)

Ja myślę, że jeśli przedłużać to u najlepszych... i trzeba zapomnieć o tym, jak wyglądały przedłużane włosy kiedyś, oczywiście jeśli zrobisz to u kogoś, to się na tym nie zna to możesz sobie tylko zaszkodzić, ale jeśli zdecydujesz isę wydajć trochę więcej włosy będą wyglądały jak naturalne... Nie zakładasz przecież na głowę peruki, tylko doczepiasz kilka pasemek które są częścią Twoich włosów... :) Mój fryzjer przeszedł szkolenie z great, jestem zdania że wyglądam super :)

Gość gość
no to jaka jest metoda najnowsza ? gdzie ?

Gość wkrotcezona
ja mam zaraz ślub i zrobię sobie takie piękne włosy, że wszystkim oczy wyskoczą na wierzch!!! już nie mogę się doczekać!!!

Gość gossias
Ja uważam że jak masz kompleks wlosów to zrób wszystko aby go stracić :D jeśli pomogą ci przedłużane włosy to to zrób- wszystkie gwiazdy to robią - kobieta musi czuć się piękna. a piękne włosy to PODSTAWA!!!!

Gość Cirilla22
Przedlużanie wlosów to żadne obciach. Opinie taka zawsze maja Ci, ktorzy zazdroszcza, ze ktos sie zdecydowal zmienic swoj wyglad. Ja mam przedluzane w profejsonalnym salonie Great Lengths i nawet nei wiedac ze mam przedluzane. Wszystko tkwi w profesjonalnym wykonaniu i dobrej jakosci wlosach. Mozna wygladac supoer i to zaden obciach!