Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lajtowy temat pytanie o PAMPERSY do mam chodzacych dzieci

Polecane posty

Gość gość

ile pampersow na dobe zuzywaja wasze kilkunastomiesieczne dzieci, jakiej firmy uzywacie i ile wam wychodzi miesiecznie...bo ostatnio policzylam i sie za glowe zlapalam my pampersa active baby i wychodzi 140zl msc za nr 5:| troche sporo...

Gość gość
nasze dziecko zużywa 1 pampersa na noc policz sobie. Paczka na 2 miesiące.

Gość gość
jakby moja zuzywala tylko jesdnego...to ok, ale moja chociaz ma 12,5kg wagi i 88cm wzrostu ma dopiero 16msc i nie umie z nocnika skorzystac. pytam o nieodpieluchowane dzieci

Gość gość
Napisałaś 'dzieci chodzące'. Moja ma 2 lata. Odpieluchowana jest od około 18 miesiąca życia. Może warto zainwestować cierpliwość w nocnik ? :)

Gość gość
Nie wiedziałas, ze dziecko kosztuje ? Mój syn uzywal pampkow do 3 roku zycia, a w nocy do 4. Nie bralam udziału w wyscigu szczorow i.. nie liczyłam ile kasy idzie na pampki. Odkad zaczął chodzic uzywalismy pamkow -up , takich jak gatki. Ja mieszkam za granica, u mnie papki sa tanie jak barszcz..

Gość gość
tu autorka, moja corka jest z 3 pazdziernika 2013 czyli ma jeszcze nie cale 16, myslalam sprobowac ja odpieluchowywac jakos w kwietniu jak bedzie cieplej, wtedy bedzie wlasnie miala poltora roku. mamy nocnik ale ucieka..kilka razy zrobila kupke ale dlatego ze sama ja posadzilam a nie ze sygnalizowala.

Gość malinoowka
synek 12mcy- w dzien 5 (uzywamy tanszej wersji z aldi- polecam), w nocy 1 pampers. Wlasnie kolo 8mca zrezygnowalam w dzien z pampersow na rzecz tanszych odpowiednikow, bo troche drogo wychodzilo. Poza tym i tak zmieniam pieluche co 2-3 godz wiec zadnych odparzen raczej nie bedzie.

Gość gość
dlaczego od razu jakies glupie teksty ze nie wiedzialam ile dziecko kosztuje? myslisz ze zrobilam sobie slodkiego bobaska bo mi sie podobaly dzieci kolezanek? wiedzialam dobrze maz tez wiedzial ze dziecko do skarbonka bez dna, ale bezcenna, staralismy sie o corke poltora roku... pytalam bo bylam ciekawa jak jest u innycjh, tez nigdy nie liczylam ile idzie na pampersy, dzisiaj przy okazji poprostu wyszlo. ale tu o nic zapuytac nie mozna.

Gość gość
Kochana. Moja jest z 18 października 2012. Rok różnicy. Powiem Ci tak my próbowaliśmy najpierw już zaraz po roku jakoś styczeń. Nic z tego po nogach szło na maksa, potem właśnie jak zrobiło się cieplej czyli kwiecień i już tak zostało tylko bardzo mało konsekwentnie to robiliśmy. Potem po lecie (chodziła z gołym tyłkiem) mieliśmy problem z nauczeniem jej, że majtki to nie pampers bo jak tylko miałą na pupie to w nie robiła. Teraz już sama sygnalizuje, jak gdzieś wychodzimy to nie robi w pampersa jest suchy (zakładam go bo boje się, że się posika w spodnie na spacerze). Na noc zakładam bo jeszcze sika w nocy. Znasz swoje dziecko i wiesz kiedy będzie gotowe.

Gość gość
Mój syn ma 22 miesiące. Zużywa ok 5 - 6 pampersów (oryginalnych) na dobę, czasami 7. Za tydzień rozpoczyna uczyć się używać nocnika, mam nadzieję, że szybko sie przekona.

Gość gość
moja córka ma 17 miesięcy, już dawno zrezygnowałam z oryginalnych pampersów, kupuję na promocji dady albo pieluchy tesco 25zł za 54szt wychodzi z 75zł miesięcznie

Gość gość
syn właśnie skończył 2 lata.. w nocy 1 , w dzień baaardzo różnie.. czasem robi do wc, czasem do nocnika, czasev do pieluchy.. bywa, że jest 1 kupa, a czasem zdarzają się 3 ( zalezy, co zje). ale kilka pieluch na dobę schodzi.. ale u mnie odwrotnie niż u Was.. do ok roku kupowałam dady, ale jak mały zaczął chodzić, to te rzepy okazały się do kitu.. poza tym ciężko dady czy inne zapinać i odpinać kilka razy, bo nie trzymają .. więc od roku synek używa pampersów , 4 ( ps. dlaczego kupujecie dziecku 5, przecież drożej wychodzą)

Gość gość
Mój ma 1,5 roku. Dziennie jakieś 6-7 pampersów ale są dni kiedy idzie nawet 10 na dzień. Kupuję zielone Pampersy. Miesięcznie jakieś 100-150zł max. Szczerze powiem, że nie wydaje mi się to dużo bo kupuję na promocjach. Nieraz paczka 54szt. za 30 zł czyli tak jak biedronkowe Dady...

Gość gość
gdzie wy kupujecie takie tanie pampersy ?, ja na promocji w rossmanie 62 szt za 47zł

Gość wifigdańsk
moja zuzywa bardzo mało, ma 22 msc.

Gość gość
Synek ma 13 miesięcy, jak skończył jakieś 7 miesięcy przeszliśmy na dada z biedronki i są naprawdę w porządku. Używamyrozmiar 4+ 50 sztuk za 30 zł. Idzie ok 5 pieluch na dobe wiec 90 zł n miesiąc.

Gość wifigdańsk
hhe moja ma 22 i używam trojkę:) a gdzie sa takie promocje ze sa pampersy za 30 zł? w sensie w jakich sklepach mozna sie dowiadywac?

Gość gość
ja szukam na promocjach i jak znajdę, że 1 pampers rozmiar 4. kosztuje ok 60-62 groszy, to biorę po kilka paczek... szukam w gazetkach (aplikacja w telefonie), albo na stronach promocjedladzieci

Gość gość
Za 30 zł paczkę zielonych pampersów 54szt kupowałam jakiś czas temu w netto. Tutaj są największe promocje. Zawsze sprawdzam promocje na stronce promobaby. To nie jest reklama żeby nie było. W czwartek kupowałam w netto pudło 132 szt (rozm. 4) za 80zł.

Gość gość
zużywamy ok 10 pampersów na dobę (w tym 1 na noc), więc ok 200 zł miesięcznie. Kupujemy większe ilości jak są jakieś promocje.