Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Monika

pralka beko

Polecane posty

Gość gość Monika

witajcie przed gwiazdką kupił mi mąż pralkę beko WMY 71043 PL ptlmb2 po użytkowaniu zaledwie trzech tygodni pralka popsuła się po prawie dwóch tygodniach raczył zjawić się serwisant po czym stwierdził poważna wada muszą zamówić jakąś część .czekam już ponad trzy tygodnie i nic cisza . Mąż dzwonił już dwa razy twierdzą że owa część nie przyszła.no i tak prawie miesiąc bez pralki w cudzysłowie bo mąż naprawił starą AEG która chodziła 9 lat bez żadnej usterki gdzie ja nie oszczędzałam na praniu co dzień było prane.nie polecam beko nigdy już nic nie kupię z beko gzie na pralkę wydaliśmy 1300 zł.szajs to za mało powiedziane.

Gość gość Monika
my to w ogule mamy pecha bo przedtem mąz kupił mi nowy sedes i jak raz na nim usiadłam to sie zawalił a ja wylądowałam cała w g/ó/w/n/a/c/h :(

Gość gość
faktycznie masz pecha :) też mam beko, od ponad roku przynajmniej raz dziennie wstawiam pranie i hula aż miło:classic_cool:

Gość gość Monika
a pralkie kupiliśmy w Media Expert :(

Gość gość
Mam pralkę beko od 6 lat z czego 3 lata stała w garażu.

Gość gość
Trza było kupić w Media Markt bo to jedyny sklep nie dla Idiotów (tak było w reklamie)

Gość Beko Polska
Szanowna Pani, Bardzo prosimy o kontakt mailowy z marketing@beko.com.pl - postaramy się przyspieszyć sprawę z serwisem.

Gość gość
Ten wpis sewisu BEKO to swiadectwo miernoty. Sprzedajac produkt z gwarancja nalezy zapewnic dostepnosc sewisu i zaopatrzenie w czesci zamienne. Ta eskalacja powinna juz wystartowac automatycznie, gdy w ciagu kilku (2-3 dni) zamowiona czesc nie pojawila sie w punkcie naprawy. Ponadto "postaramy sie przyspieszyc zalatwienie sprawy" - na starania byl juz czas. Teraz byloby na miejscu : pralka zostanie naprawiona najdalej do ..... , albo wymieniona na nowa (lub zworot pieniedzy), poniewaz jakosc naszego produktu i serwisu nie spelnia oczekiwan konsumenta. Specjalisci z BEKO - musicie sie jeszcze wiele nauczyc.

Gość gość
mam beko pralkę już około roku. Zakupiłam w electro.pl i nic złego się z nią nie dzieje. Jestem z niej zadowolona. Tak samo jak i z obsługo sklepu

Gość gość
Dobre pralki mają na http://allinside.pl/. Kupiłam jakiś czas temu i działa świetnie, cichutka, dobrze pierze, mało wody ciągnie bo około 30 l przy standardowym praniu, elegancko jest.