Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninaaaaaaaaaaa

On bez pracy, ona 4 dziecko w drodze, 700tys. długów i .......

Polecane posty

Gość gość
znałam taką jedną. spłacała długi za syna, brała kredyt by opłacić jego kredyciki (mnóstwo małych), z 1200zł musiała oddawać 700zł to sobie dorabiała sprzataniem, pokój wynajmowała. chłopak lat 25 ;) pracuje od 18, ma rente po ojcu, pożyczek konsumenckich nabrał, telefonów w sieciach na abonament i chuj wie co jeszcze. synalek potem jeszcze się z panienkami różnymi spotykał, nawet jednej chyba dzieciaka machnął. a mamusia spłaca długi

Gość gość
a która z Was pomaga takim rodzinom?? No która cwaniary? I w jaki sposób?

Gość gość
dzieci z biedy wartościowe sa a z bogactwa puste i jałowe Trzeba się rozmnazac zawsze kiedy się kocha dzieci trzeba wspierać takich ludzi bo to rzadkość a sa więcej warci niż ci co kase trzepia

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaa
własnie tak czytam jak tu kobiety piszą do mnie: zawrzyj ryja! nie twoja sprawa etc. Moja sprawa- jestem chrzestną jednego dziecka, mąż drugiego ich dziecka, to bliska rodzina. Zadałam pytanie, ale widzę posypał się jad w moją stronę, dziwne to. To nie ja jestem niewydolna życiowo. Pomagać cały czas też nie mam zamiaru komuś, kto się niczym nie przejmuje. Zresztą pytanie było do was inne.

Gość gość
tak.. i z tych biednych rodzin nie wyrastają chuligani... blokersi, pijacy... Tyle w Polsce się pije i sorry ale jak ktoś z********a to na picie nie ma ani czasu ani siły, a biedna bezrobotna hołota chleje i się rozmnaża

Gość gość
Nina, pisałam Ci że tutaj podobne laski siedzą. Są tak owładnięte wizją dzidziusia, że nie patrzą na nic, ważą po 130kg i ciąże planują, kasy nie mają a i tak planują itd liczy się sam fakt posiadania dziecka, a nie jego zdrowie, wychowanie czy prawidłowy rozwój

Gość gość
masz racje autorko, ze ci ludzie sa nienormalni. tylko obawiam sie, ze jakby im wykrzyczec cala prawde w oczy to i tak by sobie nic z tego nie zrobili. skoro tak zyja i jest im dobrze, moze dopiero jak dotknal dna zaczal rozsadnie myslec.

SZOK! Zastanawiam się czy to głupota,nieodpowiedzialność czy może naiwność .... Co Ci ludzie mają w głowie ? Mnie przeraża fakt że to są ludzie bezrobotni,z kupą długów :o A w pakiecie kolejne dziecko .... Ja rozumiem można pomóc raz czy dwa ....Ale ta rodzina chyba liczy na dożywotnią pomoc .

Gość gość
Za duzo dostali jakby tak wszyscy przestali im pomagac to moze by sie zastanowili

Gość gość
Co za pierdoły tu wypisują że trzeba pomóc? A niby dlaczego? Dlatego że jakaś miernota płodzi dzieci i kocą się jak króliki? Jak masz tępą pałę (tę na górze), to lepiej siedż przed tv a nie bierz się za robienie kolejnej bidy liczącej na pomoc ludzi czy państwa. Co za patologia! Też chciałam mieć 4, niestety stać mnie było na 2 i tak zostało.

Gość gość
To troche dziwne- odchowali 2 dzieci (10 i 11l) po czym pojawiło sie trzecie dziecko (majace rok) posypała im się firma i pewnie wpadli z 4 dzieckiem, to niedorzeczne prawie 10l zyli z 2 dzieci majac 3pokojowe mieszkanie firme a tak ot nagle stali sie patologia płodząca dzieci? Jakoś nie wierze w to wcale.

Gość gość
wiesz stalem dzisiaj na przystanku jedzac se banana i popijajac tigerem sluchalem z nudow dwoch kobit pytlujacych jak najete stalismy ok kwadransa a ja juz zdazylem dowiedziec sie jak paskudne i obrzydliwe sa ich po kolei wszyskie kolezanki z pracy powiem ci - zemdlilo mnie i to bynajmniej nie po posilku

Gość Ninaaaaaaaa
dla mnie też było i jest dziwne, że zrobili sobie 3 dziecko (oczywiście tak jak i w przypadku tego 4, twierdzili, że chcieli bardzo kolejne dziecko) , w momencie kiedy on likwidował firmę i wiedzieli już o totalnych długach. Jak miał firmę, to brał leasingi i kredyty, i łatał kredyt kredytem. Nie spłacił jednego leasingu, a brał już kolejny i tak cały czas. Dlaczego zmachali 3 dziecko i teraz 4? Nie pytaj się mnie, bo ja nie wiem. Pisałam, że są nieodpowiedzialni.

Gość gość
to z czego żyją jak oboje nie mają dochodu? jedzenie, chemia, szkoła dzieci?

Gość Ninaaaaaaaa
pisałam już o tym, pomaga im jego matka i ojciec, a jej dziadkowie dają im warzywa, bo mają swoje pole.

Gość gość
a co zrobią jak rodzice umrą? dostaną spadek?

Gość Ninaaaaaaaa
też o tym pisałam, rodzice wzięli dla nich pod swoje mieszkanie 200tys. kredytu. Zatem jaki spadek? Cokolwiek by nie dostali w spadku czy by nie kupili, automatycznie zabierze to komornik.

Gość Ninaaaaaaaa
Zresztą zadałam na początku inne pytanie

Gość gość
oni są nienormalni!! dobrze im powiedziałaś autorko, rozmanażanie jak króliki, a kasy zero i zero mózgu!! szok

Gość gość
wymyslona historia kornik zamiast komornik

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaa
pisałam to wczoraj szybko, nawet nie zauwazyłam, widocznie komputer jakoś zmienił ten wyraz. Możesz nie wierzyć, ale to jest prawdziwe i przerażające. Dziś jeszcze się z nimi będę widzieć na uroczystości rodzinnej :O Mam robić dobrą mine do złej gry, czy dalej mówić to co myslę?

Gość gość
A kogo to obchodzi co myślisz?

Gość denwellrhetmis1975bpbnn
powiedziałam, że są nieodpowiedzialni i rzucili się na mnie jak psy na mięso. Miałam poklepać po ramieniu i szczerze pogratulować? Jasne http://zna.me/6