Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni ok. 50 letni są NAJLEPSI

Polecane posty

Gość gość

Wiedzą już czego chcą, sporo osiągnęli w życiu i do tego potrafią cieszyć się każdym drobiazgiem. Młodsi im do pięt nie dorastają, taka jest prawda panowie.

Gość gość
oczywiscie ze tacy sa naj,wiedza czego kobiecie potrzeba

Gość gość
Moj tuz przed 50-tka stal sie impotentem, to tyle w temacie :-)

Gość gość
o matko,wspolczuje,a co bylo przyczyna?ale cociaz charakter ma fajny?

Gość gość
16:50 ciekawe przez kogo :)

Gość gość
Dlatego moja mama jest szczęśliwa z tatą :)

Gość gość
Oczywiscie, ze stal sie impotentem przeze mnie. Zawsze jest winna kobieta jak facet nie moze :-) Charakter? lubi flirtowac z kobietami i nie potrafi zyc bez ich zachwytu nim. To jest dla mnie choroba. Ma tak cale zycie, odkad go znam.

Gość gość
podsuń mu świeżynkę, sama się przekonasz, jaki z niego impotent

Gość gość
ale przynajmniej wiesz,ze fizycznie Cie nie zdradzi.Czyli flirciarski charakter ma sie cale zycie a ja myslalam ze facetom 50 letnim odbija i zalecaja sie do mlodszych.

Gość gość
no przeciez jak ma jakas chorobe to jakby i sama miss swiata stala przed nim to mu ani drgnie.

Gość gość
Panowie w tym wieku zazwyczaj dowartościowują się w oczach młodszych kobiet, bo wiedzą,że już zmierzch ich sexapilu.

Gość gość
Nieniestety swiezyna tez nie pomogla :-D a mialam taka nadzieje. On flirtuje wirtualnie ale sie nie spotyka ...bo po co? Jest tyle samotnych, spragnionych uczuc i uwagi kobiet, ze glowa mala. Nie przeszkadza im to ze facet ma rodzine, dzieci. Mysla tylko o sobie. Nie, nie uwazam, ze te kobiety sawinne bo do tanga trzeba dwojga. Ale jesli ja jade z mezem na urlop a taka pani sle za nim sms-y ze sie strasznie o niego martwi czy dobrze dojechal :-) to ja sie na powaznie zastanawiam czy to jest ok. Szkoda mi tych kobiet. Najlepsze jest, ze jak mu zwroce uwage to on twierdzi, ze przeciez on nic nie robi, czego ja od niego chce.

Gość gość
taki przyjaciel wszystkich kobiet :) ale jak mu juz nie staje to przynajmniej to mu zostalo,taki troche niepelnosprawny sie zrobil przez impotecje.Serio nie myslalam ze faceci w tym wieku juz nie moga sie seksic,jakos za szybko.A jego koledzy tez flirciarze czy spokojniejsi?czy kazdemu odbija jednak w tym wieku i szuka swiezynek?

Gość gość
Bo to jest jak najbardziej wczesnie. Jest naukowcem, pewnie za duzo mysli :-). Podobno cos w tym jest. Nie ma reguly jesli chodzi o facetow. Uwazam, ze to glownie sprawa charakteru. Bo to on generuje zachowania. Dlatego sa takie roznice w zachowaniu. Choc facet to zawsze samiec. Ci dobrzy i wierni to nie mieli jedynie okazji :-D. Wiem, to niesprawiedliwe ale w duzej mierze prawdziwe.

Gość gość
jak naukowiec to mu się dziwić nie mogę, zresztą pewnie też cjotliwy trochę i łamaga, bo oni tacy właśnie nie poręczni jacyś, takie trochę flaki ala groch :)

Gość gość
Jak rozkochuje w sobie nieszczesliwe kobiety w necie to chyba nie az taki lamaga...a moze to jedynie swiadczy o tych kobietach :-) Jest wygadany, elokwentny, zna kilka jezykow, do tego zdolny i inteligentny...nie jedna o takim marzy...ale chrapie, nie lubi sie myc i seks moze dla niego nie istniec (nie potrafi w ogole wyluzowac)...ale o tym to te kobietki juz niestety nie wiedza :-D. To wiem ja! Ale gadane ma na mega luzie. Taka wlasnie sprzecznosc.

Gość gość
moze cos w tym jest.w szkole kujoni,wiec troche niedowartosciowani przez kobiety.to sobie potem odbijaja.szkoda Ciebie kobieto,no chyba ze Tobie to na reke ;)

Gość gość
Jest mi wrecz bardzo nie na reke ale jestem realistka i nie wybieram sie z motyka na slonce :-). Cale lata cierpialam, teraz jest mi to obojetne.

Gość gość
mlodsi mi sie podobaja

Gość gość
zonaci szukaja kochanek

Gość gość
mlodzi potrzebuja duzo seksu

Gość gość
najlepsi są po 60 !

Gość monż idealny
Przecież 50 letni facet to apogeum kryzysu wieku średniego. W zależności od zamożności albo: 1. kupuje porshe, cycatą bloądynę i w tango 2. kupuje konto na sympatii i w tango 3. kupuje 3 tanie piwa w biedronce (codziennie) i bach dupkę przed telewizor. Takie tango. Więc każda, która twierdzi że 50 to ideał, jest singielką albo trollem. Albo i jedno i drugie.

Gość gość
wole mlodych

Gość gość
mam starszego , a nie jestem trolem

Gość gość
Każdy może napisać że kogoś ma i nie jest trollem. Nie przekonujesz

Gość gość
Dla mnie 50 letni facet to apogeum rozkwitu,a nie kryzysu. Taki wie czego chce, nie musi niczego nikomu udowadniać, często ma za sobą jakiś sukces, a przed sobą jeszcze karierę. No i wygląda dojrzale,a dojrzałośc jest piękna.I napisała to młodsza sporo kobieta :)

Gość gość
zalezy co sie komu podoba

Gość gość
Ale jesli ja jade z mezem na urlop a taka pani sle za nim sms-y ze sie strasznie o niego martwi czy dobrze dojechal usmiech.gif to ja sie na powaznie zastanawiam czy to jest ok." xx dlatego tak pisze w sms bo twoj mezus opowiada przed nia jaka z ciebie jedza, wredna baba, trzymasz go pod pistoletem, jaka jestes wredna. taki podryw na biednego misia, a ona czuje sie w obowiazku trzymac nad nim piecze i kuratele. :D xx Dla mnie 50 letni facet to apogeum rozkwitu,a nie kryzysu. Taki wie czego chce, nie musi niczego nikomu udowadniać, często ma za sobą jakiś sukces, a przed sobą jeszcze karierę. No i wygląda dojrzale,a dojrzałośc jest piękna.I napisała to młodsza sporo kobieta usmiech.gif " zmienisz zdanie o 18st. za pare lat, zobaczysz sama jakie zalosne poglady mialas kilka lat wstecz :D