Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakasiaa

Boje się, że jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość kakasiaa

Witam, mam 17 lat, w tym roku 18. Jestem z moim chłopakiem już jakiś czas, bardzo się kochamy. Nie oczekuje od Was odpowiedzi typu "gówniarą była gotowa na seks a boi się ciąży". Mianowicie zawsze kochamy się z prezerwatywą. Tym razem w 12 dniu cyklu (mój cykl trwa 30 dni) był stosunek przerywany. Chłopak wyszedł sporo przed końcem. Od tamtego dnia mam bardzo dokuczliwe bóle żołądka, nie są to mdłości. Mam tak przez cały dzień jak i w nocy. Dodam, że dziś jest 17 dzień cyklu. Wiem, że to może na tle nerwowym. Czy możliwe, że zaszłam w ciąże i już mogę czuć jej objawy? Boje się, bo dla moich rodziców liczy się moje wykształcenie i czuje, że bym ich zawiodła :(((

Gość gość
Na pewno zaszłaś w ciążę i już na drugi dzień zaczęłaś mieć objawy.

Gość gość
Popytaj mamę i babcię,oraz panią w gimnazjum.W tym wieku nie wie do czego służy piza.

Gość kakasiaa
Ludzie nie oczekuje wyśmiewania tylko szczerych odpowiedzi. Jakie jest wasze zdanie? W tym nie ma nic dziwnego, wiem, że to mało prawdopodobne już coś czuć, ale nigdy nie byłam w ciąży, więc nie wiem jak się odczuwa jej objawy. Może tu działa bardziej moja wyobraźnia i stach niż możliwość "zaciążenia".

Gość kakasiaa
Dobrze wiem, że jest coś takiego jak google.pl. Nie lubię jak ktoś robi ze mnie idiotke. Forum jest po to, żeby dzielić się doświadczeniami i wymieniać opinie a nie wyśmiewać się.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży

Gość ywflocivaf1988ughsp
Ludzie nie oczekuje wyśmiewania tylko szczerych odpowiedzi. Jakie jest wasze zdanie? W tym nie ma nic dziwnego, wiem, że to mało prawdopodobne już coś czuć, ale nigdy nie byłam w ciąży, więc nie wiem jak się odczuwa jej objawy. Może tu działa bardziej moja wyobraźnia i stach niż możliwość "zaciążenia". Jasne http://irclnk.it/21

Gość gość
Ciąża to nie choroba tylko normalny czas w życiu kobiety.

Gość gość
Bo tak odpisują pewnie jakieś cwele co tylko same trzepią do obrazka w internecie :P. Raczej małe szanse, ale nie ryzykujcie tak w środku, albo blisko środka cyklu. A poza tym zaraz objawów nie będzie. Pierwszym objawem jest brak miesiączki (i zniknięcie męża) i dopiero wtedy się denerwuj, a masz jeszcze 2 tygodnie. Może być jakieś zatrucie. Pamiętam jak kiedyś znikąd miałam typowe mdłości i gdybym wtedy miała jakieś ryzykowne sytuacje to zaczęłabym się martwić. Pracuję w gastronomii, więc może faktycznie jakieś bakterie gdzieś tam się znalazły na rękach.

Gość gość
To jest mistrzostwo świata. "normalnie kochamy się w prezerwatywie ale akurat w samym środku cyklu zachciało się nam przerywanego". Może jesteś trochę w ciąży?

Gość gość
Jeśli ten cykl także będzie 30dniowy to 1-3 dni temu miałaś owulację, a po niej musi minąć 7-12 dni do momentu zagnieżdżenia zarodka i dopiero wtedy można mówić o "ciążowych objawach". Jest zdecydowanie za wcześnie.