Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pierwszy raz was bolal?

Polecane posty

Gość gość

bo to jeszcze przede mna.

Gość gość
Mnie troszeczkę i to tylko przez kilka sekund, miałam bardzo delikatnego partnera,który był cierpliwy i wyrozumiały i zadbał o to abym czuła się jak najlepiej :)

Gość gość
Koszmar. 2,3,4 też. Potem było stopniowo coraz lepiej. Teraz to rozkosz.

Gość gość
Bolalo strawznie, kilka nastepnych razow tez. Ale to z brqku nawilkzeniw dhyba Kup zel durexa, beezie o niebo latwiej

Gość gość
gość wczoraj Koszmar. 2,3,4 też. Potem było stopniowo coraz lepiej. Teraz to rozkosz. ]]] jota w jote moge sie podpisac!! :D

Gość gość
bolał jak cholera!ale zacisnąłem zęby i nie dałem znać po sobie twardy facet jestem

Gość gość
A mnie w ogóle nie bolało, może dlatego że pierwszy partner nie miał zbyt dużego i nie pchał się tam na siłę :)

Gość gość
Chyba było więcej zażenowania i wstydu z mojej strony niż bólu, chociaż on był bardzo opiekuńczy,wyrozumiały i starał się być delikatny.

Gość gość
Nie bolało.My byliśmy obyci ze sobą wcześniej robiłam loda chłopakowi on w tym czasie mi minetkę.Nie było wstydu czy zażenowania.Chlopak wcześniej mi zrobil minetkę gdy się rozpłynęłam wtedy delikatnie zaczął piescić mnie członkiem po cipce i wchodzic do głębokości błony dziewiczej.Gdy byłam wyluzowana wtedy dość energocznie wszedł we mnie do kończ nie czułam bólu,bo zaraz po tym delikatnie wchodzil bym nie była spieta.Było wspaniale troszkę krwawiłam,lecz nie było problemu.Teraz jest moim mężem nie mial przedemną innej dziewczyny.Kochamy sie na różne sposoby nawet w okresie zawsze po dobrym prysznicu oboje zaczynamy Każdy seks.

Gość gość
Gość 22.23 Jeden facet? Chyba bym nie wytrzymała żeby z innym się nie sprawdzić.

Gość courperefsing1980lhgqk
gość wczoraj Koszmar. 2,3,4 też. Potem było stopniowo coraz lepiej. Teraz to rozkosz. ]]] jota w jote moge sie podpisac!! Jasne http://i.ex.lv/ayTA

Gość gość
mnie nie bolało