Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drukarka mi nie drukuje

Polecane posty

Gość gość

chyba oszaleje z nia. kupilam jak zwykle tusz,ale nie oryginalny tylko taki napelniany(robie tak od dluzszego czasu i zawsze bylo ok). a tym razem pojawia sie komunikat,ze drukarka nie jest podlaczona,posprawdzalam wszyskie kabelki i nic. moze ktos sie na tym zna

Gość gość
Masło mi nie masłuje :-D

Gość gość
To pewnie wina zamiennika, przy niektórych nawet jak na początku było ok to później może wystąpić taki problem, lepiej zmień zamiennik (dobre i tanie są actis, ja nigdy nie miałem z nimi problemu), albo kup oryginalny

Gość gość
to ją wyjeb

Gość gość
Jeśli komunikat brzmi drukarka nie jest podłączona, to chyba jasne że to nie wina zamienników! Albo sterownik w systemie się sypnął, albo przewód, odłączyć drukarkę, podłączyć ponownie, jeśli się nie poprawi, to odinstalować sterowniki i zainstalować ją od nowa. Jeśli nadal lipa, to sprawdzić na innym kablu.

Jeżeli nie naprawisz, czego oczywiście Ci nie życzę to mam chociaż dla ciebie miejsce gdzie możesz wziąć drukarke w leasing czy dzierżawę, a do tego 5 lat gwarancji. http://xerolux.pl/drukarki Też własnie nie bylem przygotowny na nagły wydatek, ale kumpel powiedział o tej stronce i jestem zadowolony ;)

Gość gość
Czasami może być taki komunikat, gdy jest mało papieru.Ja tak miałam.

Gość gość
Oj ja miałam wcześniej cały czas jakieś takie problemy z moją drukarką, i to oczywiście w najmniej odpowiednich momentach, np. kiedy musiałam coś naprawdę pilnie wydrukować, ale powiem Ci, że potem odkryłam fajne miejsce www.arso.pl, gdzie zajmują się między innymi serwisem drukarek. Bardzo sprawnie mi naprawili drukarkę i teraz jak tylko będę mieć z nią jakiś problem to od razu się z nimi skontaktuję. Naprawdę znają się na rzeczy. Fajnie bo prowadzą też dokumentację serwisową, książkę napraw, wykonują ekspertyzy techniczne. Polecam Ci się do nich zwrócić po prostu

Gość gość
Powodów może być wiele, idź lepiej do jakiegoś znajomego albo serwisu który Ci to sprawdzi. Ja również niedawno miałam problem z drukarką, okazało się że czesc która pobiera kartki się zepsuła, nową tanio kupiłam na http://czescidodrukarek.pl/.

Gość adik356
A może warto zmienić drukarkę? Drukarki Epson są praktycznie bezawaryjne. Są też tanie w eksploatacji i energooszczędne. Popatrz tutaj http://www.epson.pl/inktanksystem . Wiele osób je poleca.

Gość gość
Ja też proponuję Ci kupić inne zamienniki. Tutaj www.czarnynabialym.pl mają zamienniki polskiego producenta LAMBDA bardzo dobre i w przystępnych cenach do drukarek różnych marek i też m.in. oryginalne tusze, gdybyś jednak się zdecydowała takie kupić. W każdym razie śmiało od nich kupuj, ja ostatnio u nich zamawiałam tusze i teraz mam super intensywne, wyraźne kolory jak coś drukuję.

Gość gość
Pewnie się coś zepsuło w środku. Udaj się do serwisu drukarek np. http://www.itserwis.net/, oni Ci sprawdzą co się zepsuło i to naprawią.

Gość liczkaa
ważne jest to aby korzystać z dobrych zamienników w drukarce, j mam activ jety i nie narzekam na drukarkę ani na jej jakość.

Gość liczkaa
tak naprawdę aby drukarka dobrze nam slużyła trzeba o nia dbać, wymeiniać części eksloatacyjne, używać dobrej jakości zamienników.

Gość gość
czasami nieoryginalny kartridż ma nieco inne kształty niz oryginał i drukarka to wykrywa czujnikami .

Gość grymałka
ja mam zamienniki activ jeta do drukarki brothera i nie ma żadnego problemu z dopasowaniem tych zamienników do drukarki.

Gość gość
Ja już od dłuższego czasu mam nawiązaną współpracę z www.markor.com.pl , od których kupuję sprzęty niezbędne do prowadzenia firmy, ale jeżeli tylko mam jakieś awarie to zajmują się u mnie też serwisem.