Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powód do zerwania

Polecane posty

Gość gość

myślicie, że powodem do zerwania może być to, że facet bardziej przejmuje się opinią kolegów niż własnej narzeczonej?

Gość gość
ależ skąd nawet jak zdradza i bije to ok! byle tylko był!

Gość gość_Aśś
nie zawsze mamy rację, czasem możemy sie mylić. Więc może sie zdarzyć, iż koledzy mogą mieć rację. Wszystko zależy w jakich sprawach słucha bardziej kumpli niż Ciebie. I przede wszystkim czy kumple są ważniejsi od Ciebie.

Mam znajomego, który jest sam, (zawsze był singlem) ze względu na opinię kolegów. Myślał sobie, ,,a z tą nie, bo będą się ze mnie śmiać, że gruba,,. itp. Do tej pory jest sam, choć większość jego kumpli się pożeniło. Nie martw się, jeśli jesteście narzeczeństwem tzn. że Ty jesteś dla niego najważniejsza na świecie. Jak to mawia mój mąż. Z kumplami spał nie będę.

Gość gość
sytuacja taka - urodziny kolegi (któregoś z kolei). Mówię, że nie mam nic przeciwko pójściu na imprezę, która ma być w barze. Okazuje się, że koledzy chcą się przenieść do klubu (mamy umowę, że nie chodzimy bez siebie do klubu), ale koledzy naciskają, że pantofel. I narzeczony się łamie. Raz mnie okłamuje, że siedzieli cały czas w barze, ale widział go ktoś z moich znajomych w klubie. Kłótnia, że mnie okłamuje. Przeprasza, mówi że nigdy więcej. A dziś znów. Moje zdanie się nie liczy

Gość gość
a czym się różni klub od baru?