Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do KOBIET , czy znacie dzeiwczyny które?

Polecane posty

Gość gość

były niesamowicie, piękne, jak modelki, takie który każdy facet chciałby mieć a mimo to one w wieku 20-24 lata były same, spokojnie, nie spotykały się albo nawet jeśli to nie pchały się do łóżka? Zastanawia mnie czy te najpiękniejsze zawsze mają kogoś po 20 i okazuje się że albo sponsoring albo co chwila to nowy typ z forsą.

Gość gość
taaa w waszych głowach zawsze ładniejsza jset dziwką

Gość gość
Znałam i znam kilka takich kobiet, ale większość zajęta (i szczęśliwa), ewentualnie jeżeli były/są same to okres przejściowy.

Gość gość
A ja Ci zadam inne pytania: uważasz, że jeśli kobieta jest atrakcyjna, to od razu oznacza, że jest pusta i bez zasad, a jak nieatrakcyjna, to na pewno mądra i z zasadami? I że jeśli ktoś ma pieniądze, to już nikt nie może go czy jej pokochać, bo zaraz wszyscy się rzucą na partnera czy partnerkę, że to o pieniądze chodziło? To płytka jesteś w ocenie ludzi. Ja Tobie coś powiem, bo ja na portfel nie patrzę. Ktoś mało zamożny, kogo pokochałam, wcale tego nie docenił i bardzo mnie zranił. Ale to znowu nie znaczy, że tacy są wszystkei osoby mało zamożne czy że wszyscy bogatsi też są tacy sami.

Gość gość92
Jestem kobietą i czuje się inna od wszystkich mam 23 lata na kasę u mężczyzn nigdy nie patrzalam od dawna podoba mi się jeden facet o którym nie mogę zapomnieć bo 5/7 dni w tyg się widujemy jest zwykłym prostym facetem i wychodzi na to że są przypadki kobiet które nie lecą na kasę i sponsoring. Chyba te geny musze zawdzieczyc mamie bo mam serce którym czuje i sumienie które jest czyste.. dziwie się moim koleżanką które lecą do kasy i bzykania się tylko z takimi co mają szmal bo tak naprawdę NIC Z TEGO NIE MOJA POZA PRZYJEMNOSCIA i DOBREM MATERIALNYM.

Gość westdohuanla1975jbilo
taaa w waszych głowach zawsze ładniejsza jset dziwką Jasne http://jasonchua.me/x

Gość gość
tak,znam.