Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

badania na pasożyty i tarczycę, jak to wygląda

Polecane posty

ostatnio schudłam trochę i tata lekarz podejrzewa mnie o jakąś chorobę. powiedział żebym w przyszłą środę przyszła do niego do przychodni i on zrobi mi na to badania. jak wyglądają badania na pasożyty i tarczycę? na pasożyty słyszałam że pobiera się próbki odchodów przez 3 dni czego sobie nie wyobrażam bo to obrzydliwe, ale słyszałam że robi się poprzez pobieranie krwi (i to chyba mniej żenujące) i pisze o tym tu http://diagnostyka.wieszjak.polki.pl/parazytologia/259195,Czy-mozna-wykryc-chorobe-pasozytnicza-na-podstawie-badan-krwi.html# a tarczyca? i jak to wgl wygląda i ile trwa?

Gość gość
pasożyty bardzo rzadko wychodzą w badaniu, chyba że zrobisz 10-15 badanie kału razy to może coś wykryją. Pasożyty ma niestety 90% ludzi. wiec jeśli chcesz się "odrobaczyć" to kup środki na pasożyty w aptece lub internetowo, są i takie medyczne, ale i ziołowe. możesz też je zwalczyć domowymi naturalnymi sposobami. Polacy nie mają pojęcia o pasożytach, lekarze też to olewają, a na zachodzie ludzie standardowo odrobaczają się całymi rodzinami 2 razy do roku. tylko u nas taka niewiedza.

tasiemca wykryją. wiadomo że wszyscy mają jakieś dziadostwa ale tasiemce itp. nie są trudne do wykrycia