Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zazdrość i nieufność

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim facetem od 6 lat, przez pierwsze lata nie układało nam się i przez parę drobnych bardziej i mniej kłamstw jego straciłam do niego zaufanie.. Przez resztę lat zamieszkalismy razem i wszystko jak się tej pory się w miarę układa a moje zaufanie nie zostaje już naruszane- ale przez te pierwsze lata do dziś nie ufam mu w 100%. przechodząc do mojego problemu Przez tamte pierwsze lata gdzie nie mieszkaliśmy razem mój chłopak ćwiczył intensywnie n siłowni, potem sam zrezygnował. Z związku z siłownia też kiedyś dużo się klucilismy pomiewaz oklamal mnie nie raz na temat dziewczyn które tam poznawal.. Niby nic między nimi nie zachodzilo ale uraz pozostał. Mój facet raczej nie jest typem goniacym za dzidziewczynami, nie ma koleżanek i nigdy się nie zdarzyło żeby przy mnie się oglądał za inna itd. Jednak teraz mój Tż chce wrócić do ćwiczenia, nie chodzilby na tą samą siłownię co wcześniej bo mieszkamy w innym mieście ale i tak boje się że wszystko się między nami zepsuje jak znów zacznie chdozic. Przeraża mnie to że będzie tam chodził a tam mnóstwo dziewczyn jak na wybieg prawie gole i wymalowane chodzące tam na podryw itd. Jestem strasznie zazdrosna - byłam na tej siłowni i wiem jak to tam wygląda. Nie znioslabym myśli że mój facet tam jest i koło niego mnóstwo panienek na które może się patrzeć itd itd albo znów mnie kłamać. Nie wiem co zrobić pomocy!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować