Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata nigdy nie miałam chłopaka, bo udaje obojętną. Musze iść do psycholog

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata nigdy nie miałam chłopaka bo wstydzę się chłopaków gdy jakiś do mnie coś mówi lub zaprasza na randkę to jestem obojętna. Przyjaciółka mówi abym szła do psychologa chyba pójdę.

Gość gość
a ja mam 23 i też nigdy nie miałam a to dlatego że albo są brzydcy albo mają ciulowy charakter

Gość gość
ma rację idź do psychologa

Gość gość
Możemy iść grupowo, ja ,ty i moje koleżanki (też 22 lata) może jak grupowo pójdziemy to dadzą zniżkę :D?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Należy marze dążyć do spełnienia marzeń bo wtedy ma się większe szanse niż gdy się nie dąży

Gość gość
A co myślisz,że psycholog Ci da złote rady?? może po prostu nie spotkałaś do tej pory żadnego na którego widok miałabyś tak zwane motylki w brzuchu? albo podrywają Cię tacy, ktorzy nie sa do konca w twoim typie?

Gość gość
gg nie mam

Gość gość
Może nie jesteś obojętna tylko brzydka lub masz odpychający charakter albo śmierdzisz?

Gość gość
No wiesz psycholog może mi trochę pomóc a lepszy rydz niż nic ale sama też muszę pomyśleć, często koleżanki zapraszają mnie na imprezy a ja nie idę a mówią mi że tak mogę poznać fajnych chłopaków i coś z tego może być. Gdy rozmawia ze mną fajny chłopak jestem obojętna bo się wstydzę a on myśli że on nie jest w moim typie pomimo tego że jest. Koleżanki mi mówią że to widać i oni tak to odbierają mówią mi aby tak nie robić, mówią że powinnam iść do psychologa no więc pójdę.

Gość gość
Ale poznawanie facetów na imprezach dla osoby nieśmiałej nie jest dobrym pomysłem raczej...poza tym faceci na imprezach nie szukają dziewczyn do poważnych związków, wiekszosc chce sobie poflirtować tylko...

Gość gość
ze mną wszystko ok poza bardzo dużą nie śmiałością

Gość gość
tak jest na dyskotekach (ale nie zawsze) a nie na urodzinach a ja nie przyjmuje zaproszenia przychodzę wcześniej na kawę i daje prezent, gdy koleżanki chcą iść z kolegami na pizze to też nie idę przez nie śmiałość dużo tracę, czasami chłopcy zapraszają mnie na randki ale ja odmawiam przez nie śmiałość gdy jakiś ze mną gada udaje obojętną przez nie śmiałość to jasne że muszę iść do psychologa

Gość gość
nieśmiałość piszemy razem:)

Gość gość
Oj nie przez :nie śmiałość" coś mi się zdaje