Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc pawełkowi

Polecane posty

Gość gość

prosze o pomoc dla Pawel lat 9 woj mazowiecka str 8 -9 http://listydomikolaja.pl/listy# to jest tresc listu Drogi Święty Mikołaju Mam na imię Paweł mam 9 lat i chodzę do 3 klasy mam braci Sebastiana 7 lat chodzi do 2 klasy i brata Kubę 5 lat chodzi do zerówki Bardzo byśmy chcieli od ciebie dostać pod choinkę jedzeni rzeczy do szkoły i ubrana tata nie pracuje bo pan zabrał mu rentę która pan listonosz przynosił . Tata nie słyszy i ma bardzo duże szkła mamie pan nie wypłacił pieniążków mimo ze pan sędzia kazał mamie wypłacić .w nocy jak rodzice myśleli że śpię to rozmawiali ze tata ,ma przepuklinę na dwóch kręgach i wypadają mu dyski , mikołaju czy to jest groźna choroba ?bo nic rodzice nie mówią o tym a nieraz tata nie wstaje z łóżka. . mama jak ma prace to idzie mimo ze ma złamana nogę i ja boli .Dlatego proszę o te rzeczy bo jak by było co zjeść mama nie musiała by pożyczać pieniążki od pani sąsiadki i może by odłożyła na węgiel lodówkę i pralkę bo jej nie mamy jedzenie trzymamy w ganku bo jest zimno a nasze ubrania pierze w misce ,bo nie ma na to pieniążków bo wszystko idzie na jedzenie światło i leki dla naszej rodziny Sebek i ja z mama mamy astmę tata tez bierze leki ,proszę tezo ubrania bo te co mamy koledzy śmieją się ze mamy po dziadku i jesteśmy biedni bo nas nie stać na nowe . Prosimy o rzeczy do szkoły żebyśmy nie dostali jedynki ze nie przynieśliśmy np bibuły plasteliny bo mama z tata nam nie kupili bo nie mieli pieniążków nie miała Drogi Mikołaju prosimy zamiast zabawek o te rzeczy Paweł Sebek Kuba jak znacie kogos kto moze tym dzieciakom pomuc prosze przekazac te informacjie. Wiem że dzieciakom potrzeba również poduszek i kołder wolontariuszka

Gość gość
adres do kontaktu ze mna to renatadabek@op.pl

Gość gość
mieszkasz blisko tej rodziny ? jak sie z toba skontaktuje to podasz namiary tej rodziny?

Gość gość
Odebrać dzieci tej patologicznej rodzinie !!! I to natychmiast !!!

Gość gość
gdzie mieszka ta rodzina?

Gość gość
"Tata nie słyszy i ma bardzo duże szkła " ale tzipe mamusi znalazł żeby narobić dzieci . Patologia :o

Gość gość
Won z żebractwem z Kafe :o

Gość gość
panstwo pisza ze rodzina to patologia to osoby chore to patologia nie wiadomu kiedy tata stracil ten wzrok i sluch moze w wypadku a osondzacie ludzi jestescie panstwo bez serca a adres do kontaktu jest podany w wiadomosci od goscia

Gość gość
piszecie takie zeczy goscu patologia ,odebrac dzieci a moze tam jakies nieszczescie sie stalo ze taka sytlacjia sie stala ,zycze osoba ktore tak pisza aby ich w zyciu zadne nieszczescie nie spotkalo wspolczuje tej rodzinie bardzo i adres mejlowy widze do kontaktu jest podany w 1 wypowiedzi od goscia

Gość gość
moze wtedy otwaza oczy na nieszczescie jak jego rodzine beda nazywali patologia j pisali o nich takie zeczy niewiedzac czy tej rodzinie nie wydazylo nieszczescie ja zznam te rodzine mama na tyle ile moze to pracuje a tacie wydazyl sie wypadek w pracy stad te choroby. to wedlug gosci to i dzieci sa patologia jak i maja astme i inne choroby moj adres renatadabek@op.pl oczywiscie dla osub chentnych do pomocy