Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 24, 2015 http://youtu.be/nBflx81Y1cI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2015 Nie możesz w skrócie opisać o co chodzi? Nie chce mi się ciągle "paczać" na filmiki na YouTube. Zresztą, one nie zawsze mają prawdziwego pokrycia z faktami. Nie znoszę propagandy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość ja Napisano Styczeń 24, 2015 P.S. "A muslim can lie about islam if it serves islam" Nic nowego. Katolicy/Chrześcijanie, postępują dokładnie tak samo. Wybiórczo wybierając/interpretując słowa/zdania/ z Biblii, Nowego i Starego testamentu/ Dead Sea Scrolls. Wszystkie religiie są chore. Wszystkie ogłupiają. Wszystkie "rozwadniają" umysł. Ktoś, kto dojrzał do samodzielnego myślenia nie bądzie tak głupi i tak durny aby "dać wiarę" idotyzmom. Oby takich było więcej. Prosto mówiąc...."Smart people got out/f/u/c/k/e/d by dumb people." Joe Rogan. Ot, cała prawda :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMartha 0 Napisano Styczeń 24, 2015 gość ja dziś tez wierzysz :)))w propagande:))widzisz ze kazdy w cos lub kogos wierzy:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość ja Napisano Styczeń 24, 2015 MMartha dziś gość ja dziś tez wierzysz usmiech.gif w propagandeusmiech.gif widzisz ze kazdy w cos lub kogos wierzyusmiech.gif zycie jest piekne X X :-) Wiesz, ja wierzę tylko w to, że życie jest piękne. Czasami jest pod górkę, czasami z górki ale....ZAWSZE piękne. "Razi mnie".. ..głupota w wiarę czegoś nieosiągalnego. Jednak nie na tyle abym nie patrzyła na to pobłażliwym wzrokiem :-) Każdy ma swój rozum, a w jaki sposób go używa...to nie moja sprawa. Grunt aby nie wpychać ich na chama w MOJE gardło , owych "wierzeń" :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 29, 2015 "Nie możesz w skrócie opisać o co chodzi? Nie chce mi się ciągle "paczać" na filmiki na YouTube. Zresztą, one nie zawsze mają prawdziwego pokrycia z faktami. Nie znoszę propagandy! " Nie mogę leniu. Nikt Cię nie zmusza, nie chcesz nie oglądasz. Łachy mi nie robisz. Twoja sprawa jeżeli chcesz żyć w nieświadomości. Wszystkie religie są chore oprócz chrześcijaństwa. Ateizm jest najbardziej chory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 30, 2015 O schemacie kłamstwa w islamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 4, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2015 Sam jesteś chory Katolu. Spieprzaj z ta swoja wszawa propaganda koscielna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MR_September Napisano Luty 4, 2015 slusznie, niech spieprza dywaniki do modlitwy robia dzis chinczycy z materialow z odzysku a kierunek do mekki pokaze ci kazdy gimnazjalista stopka: wieze jej czy nie wieze jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 Oho, pojawił się głos oburzony , heh, prawdziwie oburzony, a nie jak zakłamany islam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Przestan juz plodzic te ideologiczne tematy bo to nudne jest!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nacjonalista1995 Napisano Luty 5, 2015 Nezavisna Republika Srpska! Nie dla islamizacji Europy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 8, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2015 Takiya to nic nowego. Tylko nasze konwertytki udają że deszcz pada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 19, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach