Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki profil wybrać w liceum?!

Polecane posty

Gość gość

Jaki profil wybrać w liceum? Jestem w 2gim. . Wiem, mam jeszcze sporo czasu ale boję się że nie będę umiała wybrać profilu w Liceum. Pomóżcie. Zastanawiałam się na profilu bio-chem. Chemia jest moim ulubionym przedmiotem, biologie też lubię ;) chociaż nie wiem czy z moimi ocenami się dostanę na bio-chem i w dodatku będą to przedmioty rozszerzone. Z chemii mam 4, z biologii 3. Zastanawiałam się też na liceum ekonomicznym matma mi dobrze idzie, nie sprawiała mi nigdy problemów mam z niej 4. Co wybrać jaki kierunek? Znacie jakieś liceum w którym jest profil bio-chem jak tak to napiszcie jakie i prosiłabym o pomoc. Kto chodził lub chodzi na profil bio-chem niech wyrazi swoje zdanie co o tym sądzi.

Gość trisphichili1982ymlso
Jaki profil wybrać w liceum? Jestem w 2gim. . Wiem, mam jeszcze sporo czasu ale boję się że nie będę umiała wybrać profilu w Liceum. Pomóżcie. Zastanawiałam się na profilu bio-chem. Chemia jest moim ulubionym przedmiotem, biologie też lubię chociaż nie wiem czy z moimi ocenami się dostanę na bio-chem i w dodatku będą to przedmioty rozszerzone. Z chemii mam 4, z biologii 3. Zastanawiałam się też na liceum ekonomicznym matma mi dobrze idzie, nie sprawiała mi nigdy problemów mam z niej 4. Co wybrać jaki kierunek? Znacie jakieś liceum w którym jest profil bio-chem jak tak to napiszcie jakie i prosiłabym o pomoc. Kto chodził lub chodzi na profil bio-chem niech wyrazi swoje zdanie co o tym sądzi. Jasne http://bgurl.co/baXrv

Gość stocrefatmond1972zeaos
Jaki profil wybrać w liceum? Jestem w 2gim. . Wiem, mam jeszcze sporo czasu ale boję się że nie będę umiała wybrać profilu w Liceum. Pomóżcie. Zastanawiałam się na profilu bio-chem. Chemia jest moim ulubionym przedmiotem, biologie też lubię chociaż nie wiem czy z moimi ocenami się dostanę na bio-chem i w dodatku będą to przedmioty rozszerzone. Z chemii mam 4, z biologii 3. Zastanawiałam się też na liceum ekonomicznym matma mi dobrze idzie, nie sprawiała mi nigdy problemów mam z niej 4. Co wybrać jaki kierunek? Znacie jakieś liceum w którym jest profil bio-chem jak tak to napiszcie jakie i prosiłabym o pomoc. Kto chodził lub chodzi na profil bio-chem niech wyrazi swoje zdanie co o tym sądzi. Jasne http://s.zuly.de/2ppE

Gość mighurskottpa1981bhmmh
Jaki profil wybrać w liceum? Jestem w 2gim. . Wiem, mam jeszcze sporo czasu ale boję się że nie będę umiała wybrać profilu w Liceum. Pomóżcie. Zastanawiałam się na profilu bio-chem. Chemia jest moim ulubionym przedmiotem, biologie też lubię chociaż nie wiem czy z moimi ocenami się dostanę na bio-chem i w dodatku będą to przedmioty rozszerzone. Z chemii mam 4, z biologii 3. Zastanawiałam się też na liceum ekonomicznym matma mi dobrze idzie, nie sprawiała mi nigdy problemów mam z niej 4. Co wybrać jaki kierunek? Znacie jakieś liceum w którym jest profil bio-chem jak tak to napiszcie jakie i prosiłabym o pomoc. Kto chodził lub chodzi na profil bio-chem niech wyrazi swoje zdanie co o tym sądzi. Jasne http://norw.in/32

Gość upenobli1989ceyan
Jaki profil wybrać w liceum? Jestem w 2gim. . Wiem, mam jeszcze sporo czasu ale boję się że nie będę umiała wybrać profilu w Liceum. Pomóżcie. Zastanawiałam się na profilu bio-chem. Chemia jest moim ulubionym przedmiotem, biologie też lubię chociaż nie wiem czy z moimi ocenami się dostanę na bio-chem i w dodatku będą to przedmioty rozszerzone. Z chemii mam 4, z biologii 3. Zastanawiałam się też na liceum ekonomicznym matma mi dobrze idzie, nie sprawiała mi nigdy problemów mam z niej 4. Co wybrać jaki kierunek? Znacie jakieś liceum w którym jest profil bio-chem jak tak to napiszcie jakie i prosiłabym o pomoc. Kto chodził lub chodzi na profil bio-chem niech wyrazi swoje zdanie co o tym sądzi. Jasne http://imx.tw/bKT9

Gość ecmohave1972dtjdq
Jaki profil wybrać w liceum? Jestem w 2gim. . Wiem, mam jeszcze sporo czasu ale boję się że nie będę umiała wybrać profilu w Liceum. Pomóżcie. Zastanawiałam się na profilu bio-chem. Chemia jest moim ulubionym przedmiotem, biologie też lubię chociaż nie wiem czy z moimi ocenami się dostanę na bio-chem i w dodatku będą to przedmioty rozszerzone. Z chemii mam 4, z biologii 3. Zastanawiałam się też na liceum ekonomicznym matma mi dobrze idzie, nie sprawiała mi nigdy problemów mam z niej 4. Co wybrać jaki kierunek? Znacie jakieś liceum w którym jest profil bio-chem jak tak to napiszcie jakie i prosiłabym o pomoc. Kto chodził lub chodzi na profil bio-chem niech wyrazi swoje zdanie co o tym sądzi. Jasne http://norw.in/32 Jasne http://activ.me/5

Gość fruska
A gdzie mieszkasz? Ja kończyłam zwykłe liceum z dodatkowymi zajęciami z fryzjerstwa. Szkoła to liceum piłsudskiego w łodzi . Ale ja to robiłąm ze względu na to że chciałąm mieć fach w ręce, no a poza tym moja ciocia ma salon fryzjerski więc będę mogła u niej strzyc i czesać.

Gość gość
na bio-chem trasznie cieżko, ja przenosłam sie na mat-fiz-inf. To zalezy gdzie potem chcesz isć czy studia, czy studium no i z czym związane bo jak pójdziesz na mat-fiz czy ekonomie, a chciałabys na uniwerek medyczny... to maturka z chemii potrzebna :/

Myślę, że biol - chem to dobry wybór. Jeśli masz do tego predyspozycje to nawet się nie zastanawiaj. Później skończysz inżynierkę w jakimś wyspecjalizowanym kierunku i masz pracę gwarantowaną.