Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to dużo?? pytanie szczególnie do facetów

Polecane posty

Gość gość

wiek:-21 calowanie:- ok 20 chłopaków związki:- 3 seks:- z 3 z czego 2 (pełny seks) z 1 ( tylko oral) petting:-5 z czego 3 zrobiło mi palcówke ja im nic. Co sadziecie??? bardzo dużo jak na mój wiek???

Gość gość
Norma:-)

Gość gość
tylko poważnie pytam...bo mój nowy chłopak mi powiedział ze spał z czterema dziewczynami z którymi był w związkach a z resztą to calowanie na imprezach.. no i ja mu powiedziałam tylko ze ja też czterech a z innymi calowanie ale nie powiedziałam o tym ze poza calowaniem z niektórymi był petting i czuje się teraz źle....jakbym go oszukala.. jak myślicie czy poza calowaniem też mógł robić petting tylko poprostu mówi o tym ogólnie calowanie bo to nie znaczyło nic dla niego? bo ja się chce mu przyznać do tych pettingów ale boję się ze zarzuci mi ze nie byłam szczera:/ i też ta liczba facetów wydaje mi się za duza... nie chce by pomyślał o mnie źle;( on ma 25 lat

Gość gość
aha i jeszcze pamiętam jak dodał.mi ze ,,akceptuje twoja przeszłość i ty moją ale chciałbym żeby ta twoja przeszłość była.w miarę przyzwoita bo ja też za bardzo nie zaszalalem"

Gość gość
Po co mówić od razu o wszystkim co było ? TO BYŁO - przeszłość. Nie wracaj już do tego. Zależy Ci na nim ? Tak? To się ciesz że go spotkałaś powodzenia 🌻

Gość gość
dlatego ze on jest ze mną szczery a jak.zapytał ile było przed nim to nie chcialam nic kręcić..bo on jest nieufny jeszcze bo to początki... poza tym przyznam szczerze ze wolę by był.ze mną znając moja przeszłość..żeby po roku czy dwóch nie powiedział ze on się coś dowiedział..a ja ze nie byłam szczera z nim od początku związku

Gość gość
Czyste kurestvo...

Gość gość
możesz mi obciągnąć