Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A w TV wieczne powtórki a przecież nie ma wakacji...

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam ostatnio że w TV są wieczne powtórki a to Drogówki a to Usterki, a to Handlarzy (często z mężem razem oglądamy). Mąż się ostatnio śmiał że niektóre odcinki to zna na pamięć. Zaś w jeden dzień potrafią powtórzyć parę razy to samo a później za tydzień znów to samo. W piątek wieczorem jak człowiek wroci z pracy nie ma w ogóle co obejrzeć, mimo że jest znacznie więcej kanałów jak było kiedyś. Czyżby były wakacje? Czy TV nie stać na zakup nowych filmów?

Gość gość
Tak to prawda, tak samo( trudne sprawy, dlaczego ja ) ciagle powtarzaja, czy na stacji E show Kardashianek, jedynie poranne programy na zywo a reszta powtorki , i za co im placic?

Gość gość
Najgorsze jest to ze mamy rok 2015, do kin przez 5 lat weszla masa filmow a oni w tv ciągle puszczają wladce pierścieni, harego portfela,szklana pulapke,miesiąc z seagalem,Kevina i nad boysow. Ciekawe czy chociaz w 2020 zobaczymy w tv filmy z 2011-2012 roku, a jak nie puszczają filmow to powtórki: szpital,usterka,graczykowie, kiepscy, szkolą i inne gowna. Ostatnio ogladam w większości jakieś Discovery albo Travel,tam przynajmniej czlowiek cos sie dowie a nie oglada caly dzien te ich gnioty polsatowskie i tvnowskie itp.

Gość gość
Nawet 13 posterunek widzialam i chyba ledwo co skonczyl sie zbuntowany aniol na pulsie a juz leci od nowa. Nasza tv to jedna wielka tragedia,narobili takich durnych serialikow jak szkola,malanowski i partnerzy jakieś pielęgniarki, naj, dlaczego ja i w kolko ten chlam leci. Nie pamietam kiedy puscily dobry fajny a przede wszystkim nowszy film.

Gość gość
a na tvp2 znowu alternatywy 4. zeby nie bylo - serial kultowy - ale ile mozna? :O

Gość gość
Dobrze ze jest Internet,to mozna obejrzeć nowości bo w tv jesteśmy 100 lat za murzynami.

Gość gość
dlatego ja w tv filmu nie widzialam od kilku lat (serialu zreszta tez). gdyby nie net bylibysmy uposledzeni.

Gość gość
ale za to abonament w tym roku o 1/3 droższy :D

Gość gość
Ja placilam 64 zl za nc plus, chciala mi wcisnąć droższy ostatnio,za ok.80zl,ja mowie ze nie bo nie ogladam tyle tv i ze nic nie ma nowego w tv.i ze nie mam zamiaru placic jeszcze wiecej. A ta dalej swoje mnie przekonuje'ale uwazam ze to swietna oferta bo to,to to'..ja ze nie i niech zadzwoni jak będą mieć tańsza ofertę niż obecnie place i tak sporo, poszlam do sklepu ncplusa i tak bez problemu znalezli mi pakiet za 25 zl.oczywiscie Tel.baba nic nie miala tańszego:-/ no ale za ci tu placic skoro ciągle to samo,powtórki,stare filmy no 20 razy w roku,

Gość gość
Mnie najbardziej w*****a Stopklatka :o Pierniczyć już to, że wieczne powtórki, ale leci sobie np pierwsza część Krzyżaków dwa razy w tygodniu ta sama, potem w ogóle leci co innego, a za dwa miesiące z d**y wzięta druga część Krzyżaków :o Tak jakby nie mogli tego za koleją puścić :o

Gość to ja z 10 35
ja mam upc za 66,6 miesiecznie, ale chyba w ogole zrezygnuje z tv, bo i tak wszystko ogladam na kompie. abonament: 😡 rzygac sie chce! moi rodzice maja 1000 kanalow, ale zawsze jak do nich przyjezdzam i tak ogladam wszystko w necie, bo nigdy nic nie ma, a nawet jak jest to z takim opoznieniem, ze juz dawno to widzialam. smiech na sali.

Gość gość
Najlepsze jest w tym wszystkim to że np. na ATMie była seria Mamusiek potem Synów a teraz 10ty raz lecą lody na patyku i tak w kółko :D :D :D jeszcze Eske TV warto pooglądać i muzy posłuchać :P

Gość gość
przecież musisz, jesteś zobowiązana płacić oprócz kablówki czy satelity płacić do komplety abonament rtv. Nie ma tak, że tylko kablówka i już całość opłat według polskiego prawa