Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaga

wlosy

Polecane posty

Gość gośćaga

Kochane zna moze ktoras z was przepis na domowa odzywke do wlosow??

Gość gość
nic prostrzego,jogurt,lyzka oliwy,zoltko i lyzka miodu:)

Gość gość
polecam olejowanie :) tylko zeby dobrac olej musisz wiedziec jakie masz wlost, wysoko- czy niskoporowate.

Gość gość
Olejowanie? Ale jakim olejem i skad mam wiedziec jakie mam wlosy

Gość gość
Kup olej arganowy tylko musi byc prawdziwy czyli pochodzic z maroka, rewelacja najlepiej nakladac na wilgotne wlosy odczekac 15-20 minut I zmyc warto bo wlosy lsniace, i nie wysuszone, np taki olej arganowy prawdziwy kosztuje ok 100zl, nie daj sie nabrac tanim podrobka, wiem bo bylam 2 lata temu w maroko na wakacjach i kupilam to tam juz placilam po przeliczeniu na zl ok 70 zl , taki olej mozna stosowac na cale cialo, nawilza, likwiduje drobne zmarszczki, pryszcze, np w warszawie mozna kupic w arkadi, lub na ursynowie ul, dereniowa 2, sprawdz w necie gdzie w danym miescie mozna kupic taki olej

Gość gość
Ja tez lubie argan ale nie dla kazdego jest on dobry. TrEba po prpstu testowac. Podstawowa zasada jest taka, ze jak krecone wlosy to bardziej wysokoporowate, jak proste to niskoporowate. Poszukaj na necie, jest duzo opisow a mi nie bardzo chce sie pisac :P

Gość gość
Uzywala ktoras z was na wlosy olejek rycynowy ? Jest naprawde taki dobry jak pisza??

Gość gość
Wyprobuj to sie przekonasz. Nikt ci nie powie czy dla ciebie bedzie dobry bo co skora/wlosy to reakcja.