Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_

Jak się rozwijały Wasze dzieci w ciąży?

Polecane posty

Gość malwina_

Lekarz powiedział mi ze rozwoj plodowy mojego dziecka jest "tak sobie". Nie wiem co to znaczy. Nie zapytalam sie, bo az sie przestraszylam. Teraz zaluje. Dzidzius jest maly. Jestem teraz w 39 tygodniu ciazy a on ma ok. 2800 wagi. Do tego dochodzi fakt ze ciaze przezywam ciezko psychicznie. Zlozylo sie na to wiele wydarzen, utrata pracy przez meza, szukal nowej, przeprowadzilismy sie, ja wpadlam w depresje [stwierdzil to psychiatra], miala ataki paniki. Do tego anemia przez cala ciaze, wymioty, pobyty w szpitalu, slabe wyniki morfologii. Boje sie teraz czy moj dzidzius bedzie zdrowy. Boje sie zapytac lekarza, niby na USG ostatnio wszystko bylo dobrze, tak mowil, ale potem to o slabym rozwoju. Ktos mial podobnie? Napiszcie proszę

Gość gość
Nie słuchaj lekarza, to że dziecko jest małe, to o niczym nie świadczy. Mój syn miał 1.700gr. Ur.w 34 tygodniu i jest zdrów jak ryba. Rośnie, ma apetyt i zozwija się super, chodził przed skończeniem roku. A lekarz przez usg widzi tylko organy i bicie serca. Nie martw się, wszystko będzie dobrze:)

Gość malwina_
Dzieki za slowa wsparcia Dodam ze jestem osoba niskiego wzrostu, szczupla, maz tez nie jst wysoki i szczuply wiec mysle sobie ze dzidzius tez nie bedzie duzy po nas, prawda?

Gość gość
Nie wyszłabym z gabinetu gdyby mi lekarz powiedział że moje dziecko rozwija się tak sobie czy on zwariował? Przecież ty się zamartwiasz boisz,drżysz o zdrowie swojego dziecka a on że tak sobie :(