Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za ile w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Czy mając 1000zł po opłaceniu mieszkania, wszelkich opłat, ZUS, podatków itd (mam swoją działalność jednoosobową), będę w stanie spokojnie żyć w Warszawie (1000 na miesiąc)? Co rozumiem przez spokojnie - bez konieczności kupowania najtańszych możliwych produktów, z wyjściem na kawę czy pizzę raz w tygodniu/raz na dwa tygodnie, raz na miesiąc do kina. Bez ekscesów. Wykonalne? Dzięki!

To zależy od Ciebie ,a ciuchy kosmetyki itp liczylaś? Czym sie zajmujesz? Tak z ciekawości pytam:)

Gość gość
(autorka) - pytam, bo mam dylemat, czy inwestować oszczędności w kolejne kursy doszkalające, czy jednak więcej mieć w zapasie. Ten 1000 to jeśli zainwestuję

Gość gość
uczę muzyki prywatnie :) kosmetyków nie liczyłam, ale ja nie kupuję dużo, ciuchów też nie. Raz na 2-3 miesiące jakąś jedną rzecz

Dasz radę,a pizza jest lepsza zrobiona w domu;) inwestuj w siebie ile sie da! W przyszłości moze Ci się przydać!

Gość gość
kardulaki wychodzenie z domu nawet na głupią pizze to też inwestycja w siebie nie można zamykać się w 4 scianach co przez biedę czyni większość naszego społeczeństwa

Gość gość
do dziś ciekawa jaka inwestycja? my ostatnio z mezem jemy pizze tylko domowa, jest smaczna i zdrowa, a nie ta kupowana w pizzeriach tlusta i z najgorszych produkktow nie bierzmy przykladu z zagralamanicy, gdzie sie zywia z polproduktow lub na miescie, zobaczcie jak wygladaja

Do gość 17.50 masz racje wychodzenie z domu to inwestycja ale pizza lepsza w domu! Poza tym jak ktoś ma znajomych to ok ,a jak nie to lepiej tą pizze zrobić w domu;-) przynajmniej satysfakcja!;-). No nie oszukujmy się "rozrywki"w Warszawie trochę kosztują.Dziewczyna będzie większość czasu spędzać na kursach więc tak na dobrą sprawę tego czasu za dużo mieć nie będzie. Wyjazd do Warszawy jak najbardziej !!

Gość gość
autorka - czyli mam się nie martwić i za 1000zł dam radę? :)

Gość gość
a ja w wawie wegetuję za 1200zł... chociaż gdyby nie kasa jaką zarobiłam w wakacje na zachodzie to bym chodziła po śmietnikach :(

Gość gość
wegetujesz? ale 1200 to przed opłatami czy po?