Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baju, baju

Polecane posty

Gość gość

kto wymyśli historię...

Gość gość
Przepraszam, a gdzie schody do raju?

Gość gość
historii sie nie wymysla, mozna ja co najwyzej probowac zafalszowac stopka: moj dziadek zginal w Ostaszkowie. Wiem z czyjej broni, a wypieranie sie tego swiadczy jak najgorzej o zabojcy

Gość gość
Historii prawdziwej, nie trzeba wymyślać, ona jest...

baju, baju, baj .... jestescie bez jaj ;) "historii sie nie wymysla.. "ona jest.... moze "historie tworza i opowiadaja ludzie" dawno, dawno temu mialam brata. byl malutki jak ziarenko piasku. nosilam go w kieszeni. pewnego dnia nitka na szwie przetarla sie i brat przepadl bez wiesci. na prozno szukalam go w trawie, wodzie i piasku... nie znalazlam. od tamtej pory dryfuje w smutku. nie utopilam sie dzieki kamizelce nadziei. nadziei na niespelniony braterski pocalunek ;) *jest to najprawdziwsza z prawdziwych rodzinna historia, ktorej do tej pory nikomu nie opowiadalam ;)

Gość gość
jak wygram w totka, to kupię duży dom... zatrudnię mojego szefa do sprzątania :) każdy kurzyk znajdę i po premii. Będę go tyranizował, raz w tygodniu postraszę zwolnieniem... jak takie baju, to aż myśli są miłe :D

eeeee.. to nie tak :) trzy miesiace temu wygralem w totka. od tego czasu moje zycie diametralnie sie zmienilo. kupilem firme w ktorej dotychczas bylem podrzednym pracownikiem. to byl niezapomniany dzien. zasiadlem na fotelu szefa. podjalem pierwsza i najwazniejsza decyzje kadrowa. moj dotychczasowy szef zatrzyma jednoosobowe, wazne stanowisko w firmie. awansuje na sprzatacza. ma duze doswiadczenie zawodowe. nie jedna osobe juz w swojej karierze zawodowej wysprzatal. teraz bedzie sprzatal dla mnie. zadzwonilem po sekretarke. przybiegla w podskokach, czego sie po niej nie spodziewalem. do tej pory poruszala sie jak muszka nie smierdziuszka.. itd.. itd.. ;)

Gość gość
o czym tu pisać ? ja zaraz zasnę z nudów :(