Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spała z nim w naszym łózku

Polecane posty

Gość gość
Nie powinni tego robić bez Ciebie.Powinno to nastąpić w trójkacie razem z Tobą.

Gość nie pojmuje
wystarczy dyskretna tresura a jeszcze tego samego dnia będzie u ciebie i wtedy go możesz skarcić... ale tak jak lubi:) seks nie powinien byc kartą przetargową:P

Jak powiesz co czujesz, chcąc rozmowy- źle ;) Jak się obrazisz -źle ;) Jak zatem cokolwiek zakomunikować? :) Może właśnie wizualizacja to jest to :D Przyznaję, że nie wpadłabym na to, ale nie nazwałabym tego tresurą. Pokazaniem konsekwencji takiego zachowania. Unikniecie wtedy tych wszystkich szopek. Potem albo przedtem :D chyba można powiedzieć, że Ci przykro było.

Gość nie pojmuje
Czasem wystarczy powiedzieć ze ...sprawiłeś mi przykrość ale czasem to nie wystarcza i ...trzeba posunąć się do drastycznych środków. Podczytuje to forum.... Udzielałam się tylko raz w wątku gdzie było o sygnałach od kobiet tam byłam" gościem od Panowie" Dziękuje Muszka :)

Gość gość
A jak wymusić słowo przepraszam

raczej nic nie wymusisz autorko. Ja po prostu powiedziałabym, że tu i tu było mi przykro. Rozmowa to wg mnie najlepsza metoda. Rozumiem, że się obraziłaś, to naturalne i pewnie dało mu do myślenia (choć zerwanie to za dużo, jezeli nie doszło do niczego) No, ale to chłop i potrzebuje jasnego komunikatu, czego byś chciała. Tylko wiesz, w miarę na spokojnie. Czasem rozmowa nic nie daje, to może, to co omówiłyśmy wcześniej da mu do zrozumienia . Chociaż ja pierwsze co pomyślałam, to jednak żeby nie wychodzić z łóżka, tylko się kochać i po powiedzieć mu, że nie chcesz żeby takie rzeczy miały miejsce, bo sobie kiedyś pójdziesz :) A najlepiej to zapytać panów tutaj, jak się zachować :) pewnie będą mieli ciekawe pomysły ;) Wiesz, jak już każda metoda zawiedzie, to nie wiem. Dobrej nocy :)

Gość nie pojmuje
Wymusić przepraszam.. różni są meżczyzni... czasem wykrzesac odrobine romantyzmu jest większym wyzwaniem niż wymusic słowo przepraszam. Oczywiście , ze można to zrobić ale po co Ci takie wymuszone przeprosiny:p