Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym podróżować, bawić się, mieć kobiety z różnych krajów

Polecane posty

Gość gość

po prostu żyć...paryż, hong kong, rio, sydney, meksyk a nie tak zamulac sie tutaj, zimno snieg pada, szaro, brzydko, w telewizji reklamy lekow i obrzydliwe klechy, masakra... Brak mi motywacji by cos zmienic w swoim zyciu, nie chce zyc jak inni, praca, żona, telewizor, zakupy, sranie pierdzenie obiadki u tesciowej, to straszne zycie, a raczej wegetacja :(

Gość gość
No to w czym problem? Szukaj dobrze płatnej pracy za granicą. Raz popracuj w tym kraju, za rok w innym. I używaj.

Gość gość
sorry a kto ci broni jechac i sie pusz///'''***czac z kim tylko chcesz. Uwazaj zeby cie tylko nie poczestowala chor//obami wene//rycznymi,jakims sy//filisem nieuleczalnym,pewnie ze jedz i nabaw sie malarii Hepatitow i wielu innych chorob!jak ci sie nudzi to poczytaj o tych chorobach.dobranoc

Gość gość
Tez bym tak chciała, zwiedzić setki miejsc, poznac setki nowych ludzi, zabawic sie, przejechac autem ameryke jak w filmach, mam tyle marzen, dom z basenem, przystojny brunet o ciemnej karnacji nad tym basenem i sex w ogrodzie na kocu :D problem to pieniądze, nieznajomosc jezykow obcych, marzy mi sie Honolulu a nawet w Czechach nie bylam czy Anglii, wychowalam sie na wsi, rodzice i rodzina ciagle powtarzają bym siedziala na d***e, znalazja prace, meza, miec dzieci i wg nich bede szczesliwa :O

Gość gość
Języki obce to podstawa, to przepustka do innych krajów.

Gość gość
Co wy z tymi językami? Mało osób ma talent do języków obcych. Perfekcyjny angielski raczej wystarczy. Ewentualnie francuski, bo w nim sporo osób się porozumiewa. Jeśli chcę odwiedzić Japonię i Chiny to chyba nie oznacza że mam wkłuwać alfabet chiński i hiraganę? Zresztą... ja też chcę podróżować po świecie. Niszczę siebie tutaj i rzygać mi się chce jak jakieś niemowlaki czy dzieci podróżują po świecie, przecież one i tak nic nie ogarniają i nic nie wiedzą a mi by to przyniosło doświadczenie życiowe. Niestety w Polsce tylko złodzieje mają szanse na dalekie podróże i wiedzę, może kiedyś dorobię uczciwie w innym kraju i spełnię swoje marzenia...

Gość gość
I zgadzam się po części z autorem. Też twierdzę, że życie z patologicznym facetem i dwójka bachorów to zwykła w świecie wegetacja! Nigdy nie skażę się na taki los z własnej woli, bez względu na to, co mówią inni. Ewentualnie zamieszkam w jakimś cichym domku na wsi i będę tam zgłębiać wiedzę, będę mieć dużego psa i kota jak nie uda mi się dokonać tego czego pragnę-podróżować.

Gość gość
Tylko złodzieje mają szanse na dalekie podróże? Oj dziecko, nie czas iść spać?

Gość gość
mozesz z nami wspolnie podróżować ,dzisiaj Genewa :) za 2 tyg Las Palmas :) to nic ze w ramach służby,powołania ..

Gość gość
Tylko złodzieje mają szanse na dalekie podróże? Oj dziecko, nie czas iść spać? xxx ciekawe za co osoba uczciwie pracująca za 1500-2000zl ma pojechac do Tajlandii, Chin, Ekwadoru czy na Bora Bora ? To ledwo starcza na skromne zycie, ewentualne Egipt raz na 5 lat.

Gość gość
To też moje marzenie. Zwiedzać egzotyczne kraje, po drodze romansować z Murzynkami, Arabkami, Latynoskami...