Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ginekokog rozpozna 3 tyg ciaze przez badanie USG?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkkie babeczki i nie tylko. Dzisiaj powinnam dostac okres a tu cisza. Tylko brzuchmnie pobolewa. Bylam tydzien temu u ginekologa bo bolal mnie brzuch w okolicach pepka. Lekarz zrobil mi usg i powiedzial ze macica jest powiekszona jak przed okresem. A kiedys czytalam ze podczas ciazy tez jest bardziej rozluzniona. Robilam wczoraj i dzisiaj test ciazowy i wynik wyszedl negatywny. Czy myslicie ze lekarz jeest w stanie rozpoznac nawet bardzo wczesna ciaze? Pomocy

Gość gość
Nie. Dopiero w 6-7 tyg poprzez badanie ginekologiczne

Gość gość
wiesz w tak wczesnej ciazy moze nic nie byc widac. Ja bylam w 5tyg,a zupelnie nic nie bylo.nawet malej kropeczki. jednak test robiony u niego w gabinecie wyszedl pozytywny

Gość gość
u mnie było widac ciaze na usg w 4 tyg, czyli 2od momentu zapłodnienia...

Gość gość
Pewnie dostane okres jutro :( bo wynik testu robiony dzisiaj, w dzien spodziewanej miesiaczki wyszedlby pozytywny. Smutno mi troszke bo staremy sie z mezem o drugie dziecko i pewnie w tym miesiacu znowu sie nie uda. Autorka

Gość gość
Hej babeczki. Znowu mam ten sam problem. Czekam na 2 kreseczki, tak bardzo chcialabym byc w ciazy. Ciekawe czy w tym miesiacu sie uda? Autorka

Gość gość
Hmmmmm a jak czujesz sie w tym miesiacu? Zauwazylas cos, jakies objawy ktore moglyby wskazywac na ciaze? Oczywiscie zycze ci szczescia

Gość gość
Hmmmmm a jak czujesz sie w tym miesiacu? Zauwazylas cos, jakies objawy ktore moglyby wskazywac na ciaze? Oczywiscie zycze ci szczescia

Gość gość
Chyba wszystko jest normalnie tak jak zawsze tylko w sumie jedno mnie niepokoi. Razem z mezem zauwazylismy ze moja macica jest rozluzniona i nie jest tak jak przedtem. Podczas stosunkow delikatnie czuje czlonka a nie tak intensywnie jak przedtem. Czytalam nawet ze podczas zaplodnienia macica wlasnie sie powieksza ale mysle ze to jakas infekcja. Autorka