Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowanaNaNiego

Chce UWIEŚĆ przyjaciela

Polecane posty

Gość zdecydowanaNaNiego

poznaliśmy się jakieś 4 miesiące temu w akademiku, zostaliśmy dobrymi kumplami, ale ja chce czegoś więcej, jednak ugrzęzłam w strefie przyjaciółki, choć czasem mam wrażenie, że mamy się ku sobie. Sprawa jest bardzo delikatna, bo nie chce stracić dobrego przyjaciela, z którym będę widywać się praktycznie codziennie. Jakieś rady?

Gość gość
Haha. Ja mam wrażenie, że moja przyjaciółka też coś ma do mnie. Też nie chce jej stracić, lubie ją i chce żeby zostało jak jest ale boje sie, że ona sie posunie za daleko i co wtedy?

Gość gość
posunie za daleko tzn?

Gość gość
Tzn, że zacznie mnie uwodzić i doprowadzi to do niezręcznej syrtacji, takiej, że potem trudno bedzie ze sobą rozmawiać.

Gość gość
a myślisz, ze zacznie to robić? mieliście jakiś bliski kontakt, jakieś przytulanie, całowanie? może ona się nie odważy, ja się właśnie odrzucenia boję

Gość gość
Nie mam pojęcia czy zacznie czy nie. Nie mięliśmy żadnych fizycznych kontaktów do tej pory.

Gość gość
a serio serio nie podoba Ci się? ja przykładowo nie wierze w przyjaźń damsko-męską

Gość gość
Jest nawet ładna ale nie w moim typie... Charakter też ma fajny ale jak na koleżanke, bo w związku bym nie wytrzymał z nią :D Ja nie wiem czy w taką przyjaźń wierze czy nie, nigdy sie nad tym nie zastanawiałem na tym.

Gość gość
Miało być, że nawet sie nie zastanawiałem nad tym. Późna pora robi swoje :D