Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto pomoze kto sie zna na jedzeniu ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na diecie 1500 kcal jem bardzo zdrowo,ale czasem srednio raz na dwa tyg pozwalam sobie na cos innego jakies nie koniecznie zdrowe jedzenie.I zazwyczaj jest to jedno danie wyglada to tak,ze kupuje najczesciej kurczaka po chinsku ma on 470 kcal plus dodatkowow zjadam 700 kcal ,zeby bylo 1200.wtedy kiedy nie jem zdrowo chce odjac 300 kcal,bo wiadomo to sa zle tluszcze nie dobre.tak ,ze mam pytanie czy taki dzien zalicza mi sie do diety.Jem wtedy 5 posilkwo dziennie jak zawsze .Kurczaka dziele na dwa plus dwa bardzo malutkie i zawsze wartosciowe sniadanie.Czy ten dzien to nadal dzien na diecie czy sie cos odlozy,bo jak by co nie podnosze kcal tylko zabieram 300 kcal w zamian za to,ze jem cos nie zdrowego jadam tak zadko nawet bardzo,ale chcialabym wiedziec czy taki dzein mi nie popsuje diety.wiem,ze liczy sie co jemy,ale tez kalorie prosze o odpowiedz dziekuje

Gość gość
Nie popsuje ci diety a wręcz przeciwnie ale jest juz luźno IDE spać wiedzy nie napisze dla czemu bo to za dozo pisania dobranoc