Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 Chodzi mi w kółko po głowie pewna sprawa. która miała miejsce całkiem niedawno. Byłam na koncercie rockowym i poznałam pewnego mężczyzne, świetnie sie razem bawiliśmy i dobrze sie dogadywaliśmy, wymieniliśmy sie imionami i jak to na takich koncertach bywa zgubiłam go gdzieś w tłumie. Po całej zabawie siedząc w szatni i czekając na koleżanke spotkaliśmy sie ponownie i tajemniczy kolega zdradził mi więcej swoich danych żebym mogła go potem jakoś odnaleźc po czym zniknął. Jako że chciałam podtrzymac tą znajomosc nawet po to zeby byc tylko kolegami i towarzyszami do jeżdżenia na koncerty znalazłam go na portalu facebook, bo przecież o to nam chodziło. Minęło już sporo czasu a on nadal milczy, nie odpowiedział na moje zaproszenie, chociaż jest tam aktywny. Zrobiło mi sie troche smutno i nie wiem czy mam zostawic to w spokoju czy nadal próbowac sie z nim kontakowac, może to błaha sprawa, ale nie mam kogoś kto mógłby mi w tym poradzic ;c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach