Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były i jego zdjęcia.

Polecane posty

Gość gość

Mój były przed chwilą został oznaczony na zdjęciu z podpisem ,, Cudowna noc z przyjaciółmi i z nim... Jeszcze raz wszystkiego najlepszego (imie)". Zostały dodane zdjęcia od wszystkich jego znajomych. Na jednym ta dziewczyna jest koło jakieś dziewczyny, drugie ona stoi kolo mojego byłego, a on trzyma ją w pasie, a ona dodała dwa jedno w jego przedpokoju ( zdjęcie w lustrze), a drugie dodała z tym jego kolegą co ma urodziny. To może być tylko jego koleżanka, prawda ? Weźcie mnie pocieszcie. Ta laska jest żenująca.

Gość gość
Dlaczego zenujaca? Kreca ze soba pewnie. Skoro to Twoj byly to ma do tego pelne prawo.

Gość gość
Wlasnie.. twoj byly ! Wiec po co tak sie przrjmujesz Widocznie jemu odpowiada taka laska

Gość gość
Po co dodaje zdjęcia u takie opisy.

Gość gość
To juz przeszlosc "byly", moze robic co chce i z kim , ty to juz dla niego przeszlosc, zapomnij i zyj swoim zyciem

Gość gość
Bo on żyje dalej a nie rozpacza

Gość gość
Ta laska jest dziwna. Brunetka, a przecież ka jestem blondynką. Mamy inną figurę. A ponoć faceci mają jeden typ kobiety.

Gość gość
Ile razy jeszcze założysz ten temat? Żenująca jesteś Ty i nikt inny

Gość gość
Moze jednak jest lepsza od Cb. Nie robi z siebie desperatki..to jego zycie, moze robic co chce i wstawiac zdj jakie chce. Juz nie jest z tb przeciez. A gust sie zmienia. Moze to ty nie jestes jego typem skoro juz z tb nie jest..

Gość zazenowana83
Hahaha laska jest dla Cb dziwna bo ma inna urode niz Ty i inny kolor wlosow i figure ? Hahhhha no ile Ty masz lat 13?? Zenujaca Ty jestes skoro sie przejmujesz takimi rzeczami.

Gość wredny małpiszon
Twój były zostawił Cię dla innej? Tak mi przykro:D

Gość gościu5999
Moze ma wieksze cycki :D

Gość gość
Nie zostawił mnie dla niej.

Gość gość
Taaak? Jestes tego pewna?

wiesz co :D też po rozstaniu przeżywałam każde nowe zdjęcie exa, ale w takich chwilach przypominałam sobie o wadach mojego faceta i od razu humor mi się poprawiał, bo już mam za sobą te cierpienia!!! :D pomyśl o jego nowej dziewczynie ze współczuciem, bo ona jeszcze nie wie na co stać tego sk*****ela :D wydaje jej się, że jest idealny :D ale z czasem ex pokaże swoje prawdziwe oblicze!!! :d

Gość gość
On nie był zły, to ja rozrabialam.

Niewazne, z jakiego powodu nie jesteście razem. Nie jestescie i już. Stalo się. Nie katuj się i nie dręcz jego zdjęciami, nowym zyciem bez ciebie. Zostaw to, zamknij ( prawdopodobnie) fb, komputer, i zacznij żyć na nowo, bez niego.