Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka

Polecane posty

Gość gość

Witam moja córka ma nabrzmiały jajnik dość często boli ją w podbrzuszu, chodzi do ginekologów jeden mówi chce Pani już zajść w ciąże? córka mówi że nie ma dopiero 21 lat no to nie ma się czym martwić.........Proszę przyjść kiedy się Pani zdecyduje na dziecko damy leki dla mnie to absurd przecież można już wdrożyć leczenie po cholerę czekać. Drugi lekarz mówi z jajnikami jest tak jak z piersiami jeden większy drugi mniejszy proszę się nie martwić w ciąże Pani zajdzie niektóre kobiety tak mają, i nie trzeba tego leczyć. Córka często łapie infekcje drug moczowych wysyłam ją do następnego ale ona ma dość lekarzy czy nie u nas dobrych lekarzy??????? piszcie proszę może któraś z was miała lub ma podobne problemy pozdrawiam......

Gość gość
nie martw sie. Wyslij ja prywatnie do jakiegos dobrego ginekologa. Niech corka powie,ze chcialaby jakies leki,ktore zwalcza infekcje,bo z nieba sie przeciez to nie bierze.A z jajnikami mialam podobny problem,ale tez praktycznie nikt nie zajal sie tym na powaznie. Dopiero jak trafilam do pewnego ordynatora szpitala zajal sie moim problemem.Przepisal skuteczne leki,a nie "cos na odczepnego". Zespół policystycznych jajnikow tak brzmiala diagnoza. Do tej pory bralam leki na bol,na zapalenie,a ja potzrebowalam kuracji hormonalnej.Dzis mam piekna corke,a w wieku 22 lat mowili,ze dzieci miec moze nie bede. Ale to potrzeba lekarza specjaliste a nie pseudo lekarza

Gość gość
co śmieszne chodzi prywatnie moja córka no właśnie trafić na dobrego ginekologa ona miesiąc w miesiąc jest u lekarza tak ją boli brzuch nie raz córa mówi moje koleżanki chodzą raz w roku a ja już mam dość lekarzy. Przepisał jej tabletki antykoncepcyjne i to miało pomóc niestety bóle nadal powracają szukamy innego ginekologa może trafi na właściwego dziękuję że odpisałaś, ja mam 45 lat i nigdy nie miałam takich problemów ani bólu no jedynie podczas porodu ale co innego. Sama się śmieje że ma takie bóle że porodowe to będzie pikuś usg miała robione i nic a ja jako matka martwię się tym