Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój trener chce ze mną uprawiać seks

Polecane posty

Gość gość

Moj 22 lata starszy i źonaty trener , przystawia sie do mnie i widze ze chce ze mną czegoś więcej, zawsze marzyłam o seksie z dużo starszym , ale moja mama przyłapala ze odprowadzil mnie do domu a dzien wczesniej widziala jak siedzimy w pubie gdzie on pracuje , oczywiscie strasznie mieli do mnie pretensje i zabronili mi trenowac, co mam teraz zrobić, bo on mi powiedział że ma mega ochotę to ze mną zrobić i bardzo go podniecam

Gość gośćnatreningu
Wszystko ok. ale musisz się liczyć z tym , że z przetrenowania można dostać zakwasów

Gość gość
no tak ale ja lubię trenować bo z tatą i wujkami już mi się znudziło. brat tez do niczego :/

Gość gość
no tak ale ja lubię trenować bo z tatą i wujkami już mi się znudziło. brat tez do niczego :/

Gość gość
To tak jak gdybyś była prostytutką!!! Od żony nie odejdzie a nia jeden raz to nie warto mieć seksu!!

Gość stanriarenwoodf1973yqsur
Wszystko ok. ale musisz się liczyć z tym , że z przetrenowania można dostać zakwasów Jasne http://1337.lu/26

Gość gość
Wszystko jest ok.jak juz nie masz cnotki i kilku facetow cie wczesniej mialo to takie doswiadczenie ostrego zerzniecia ci sie przyda.Ja mialam faceta 28 lat starszego to wiem jaka to jest jazda dwa orgazmy nim skonczyl mnie bzykac.Ale gdy jestes cnotka to najlepiej z rowiesnikiem bo nie bedzie cie ostro bral jak starszy facet bo mozesz czuc z trenerem tylko bol i nic wiecej i zal,ze to zrobilas

Gość gość
Tak to prawda, jeżeli nie uprawiałaś seksu, nie rób tego z trenerem, bo może cię boleć podczas stosunku a może trwać długo i może mieć dużego. Jeżeli już to robiłaś, możesz dać i będziesz miała przyjemność, tylko niech się zabezpieczy,