Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neanderthal

Lubię jeść surowe ryby i wołowinę

Polecane posty

Gość Neanderthal

A moi faworyci to łosoś i panga:p

Gość gość
panga to syf

Gość gość
Sama jesteś syf:p

Gość gość
tilapia miruna dorsz itd ale panga to sztucznie pędzone g****o ? jaki pan taki ..

Gość gość
Panga pochodzi z azjatyckich hodowli, obrzydlistwo. Łosoś to też sraka, nafaszerowany karmą i lekami :O

Gość gośćszarik
A wołowina to pewnie z wieprza,ale jak trzeba to trza... Czy surowy pangasius też jest bez smaku?

Gość gość
uhm i ryz z octem? :D stopka: pekl mi zamek w rozporku ale na szczescie kumpel mial zapas agrafek przy sobie

Gość gośćszarik
Ocet w to nie mieszajcie,jabłkowy jest ok.

Gość marylaa
Surowe ryby, a to na pewno zdrowe? Tzn ja łososia też jadam, ale totalnie nie ufam takim rybom któe można kupić w zwykłych sklepach, raz że nie wiadomo czy to hodowlane czy nie... dwa nie znasz źródła..tzn no może panie Ci powiedzą ale pytanie czy prawdę....W każdym bądź razie my od wakacji totalnie zrezygnowaliśmy z kupowania ryb w sklepach, jeżdizmy sobie do gospodarstwa rybnego pana suchanowskich u nas pod łodzią i mamy świeże ryby no i ze sprawdzonego źródła.

Gość gość
Wołowinka jest pyszna! Szczególnie jak jest świeża i bardzo soczysta. Powiem szczerze, ze dla mnie to mięso jest dużo smaczniejsze niz taka wieprzowina i na pewno mniej obciążajace dla żołądka. ALe to też trzeba wiedzieć gdzie mozna dostać najlpeszą. Ja kupuję teraz tylko bezposrednio w ubojni bydła (http://cezan-ubojnia.pl/), bo mam pewność, że mieso pochodzi z polskich hodowli.