Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo wrażliwa i dobra, przez co mam w życiu ciężko.

Polecane posty

Gość gość

Hej, przez mój charakter, osobowość, mam w życiu ciężko. Zawsze byłam wrażliwą,dobrą osobą. Nie mogę patrzeć jak komuś dzieje się krzywda, jak cierpią ludzie i zwierzęta, jak widzę w telewizji czyjąś krzywdę często płaczę, nie ważne czy to chodzi o biedę , chorobę, czy cokolwiek innego. Ostatnio widziałam w jakimś programie,poranionego lisa, który poruszał się bez łapy, rany na wierzchu, w wyrazie pyszczka miał ból i cierpienie, dlugo wtedy nie mogłam usnąć, myślałam jak człowiek może zgotować taki los bezbronnej istocie. Jak idę na bazarek i widzę staruszków handlujących na mrozie jakimiś warzywami,jajkami,mlekiem kupuję od nich od nich mimo ,że często to wcale nie jest mi potrzebne,ale po prostu jest mi ich szkoda. Nie potrafię przejść obojętnie obok żebrzącej na ulicy cyganki z dzieckiem na ręku, zawsze dam jej 10 zł i jeszcze jestem zła na siebie, że nie mogę dać jej więcej ,że przecież to i tak za mało ,żeby przestała żebrać. Nigdy nikogo nie uraziłam,nie obraziłam, nigdy nie życzyłam nikomu źle,nawet osobom które mocno mnie zawiodły. Już jako mała dziewczynka, jak chodziłam z mamą do sklepu po zabawki (głównie były to pluszaki), to zawsze wybierałam te najbrzydsze, bo było mi ich szkoda,że są takie brzydkie i napewno nikt ich nie kupi, a ja je tuliłam do snu i dla mnie były piękne. W szkole , też zawsze dzieliłam się ze wszystkimi słodyczami, kanapkami,nie raz oddawałam wszystko a sama byłam głodna.Teraz w dorosłym życiu czuję że przez moją dobroć często jestem wykorzystywana, już jako dziecko też tak było, tylko nie potrafiłam jeszcze tego zrozumieć. Jak widzę krzywdę na świecie jestem zła ,że nie mogę tego zmienić, przez co płaczę ,myślę o tym i jest mi żle

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
często choruję , przeziębiam się bo często płaczę a , że mam zeza to mi łzy po plecach ciekną

Gość gość
a ten znowu z tym gg! Ile już numerów wycyganiłeś?

Gość gość
Chciałabym Cię poznać, z tego opisu wynika że jesteś wartościową i ciepłą osobą. Gratuluję Ci tego.

Gość gość
najlepsze jest to o tych pluszakach :) kochana

Gość gość
nie ma czego gratulować, uwierz mi że ciężko tak się żyje

Narzekasz tak na wrażliwość i dobro, że jesteś bardzo uczuciowa... A co ja mam powiedzieć? Ja narzekam na brak uczuć, jestem osobą nastawioną anty do życia. Bywam opryskliwa, chamska, mój ton głosu jest wiecznie podniesiony, bez najmniejszych powodów. Potrafię komuś tak tyłek obsmarować, że na drugi dzień idę się z tą osobą bić. W taki sposób przysporzyłam sobie mnóstwo wrogów. I co, nadal narzekasz? To ja powinnam narzekać :)

Gość gość
mam bujne życie erotyczne bo nie umiem odmówić żadnemu facetowi , który mnie pragnie, żal mi gdy ktoś mi mówi , że mnie kocha a ja go odrzuce.

Gość gość
13.15 podszyw, aczkolwiek też zdarzyło mi się być w związku, kiedy po jakimś czasie zorientowałam się że to jednak "nie ten" szkoda mi było go zostawiać, no ale to było dawno i wiem że dzisiaj jest szczęśliwy więc śpię spokojnie :) a jeśli chodzi o Wrednego Małpiszona i nie wierzę ,że jesteś taka zła, na pewno znalazłabym w Tobie jakieś dobre cechy

Gość gość
Można być dobrym i szczęśliwym, a ty autorko jesteś dobra, wrażliwa, ale bardzo naiwna i sama sobie robisz robisz krzywdę, trochę empatii.

Gość gość
Kochana, ja też jestem bardzo wrażliwa i bardzo przejmuję się losem innych... jeszcze nie znalazłam na to 'lekarstwa'. Stokrotka

Gość gość
w życiu nie można być za dobrym bo często się na tym traci, a przysłowie że dobro wraca w realiach nie zawsze się sprawdza

Gość gość
Ja tez jestem bardzo wrazliwa i placze niestety z byle powodu. Jednak staram sie tego nie okazywac nigdy tez nie placze przy innych. Nie lubie litosci. niestety bycie wrazliwym nie poplaca lepiej byc zimnym egoista tacy lepiej maja. Ja jestem taka glupia ze nawet jak piosenke uslysze jakas smutna to rycze samoistnie, nie mowiac juz o jakis programach opartych na faktach.

Gość gość
Ja również mam podobny problem, jestem bardzo wrażliwa i uczuciowa.. Nie potrafię komuś odpowiedzieć gdy mnie np. Krytykuje dopiero później wypłakuje się w poduszkę :) gdy dzieje się innym krzywda boli mnie serducho :(