Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość i

Polecane posty

Gość gość

Jestem cholernie zmęczona życiem. Mam 25 lat, męża mieszkamy w moim rodzinnym domu Z rodzicami, nie mam wsparcia w nikim, codzień kilka kilka naście gorzkich słów usłysze jaka jestem beznadziejna.,a dodatkowo każdy na każdego najeżdża, i każdy tylko by wymagał, aby jemu było dobrze, egoisci, to tak jakby razem a jednak osobno. Przeglądam oferty pracy i kolejna załamka., tu gdzie ja mieszkam jak bym już jakimś cudem dostała pracę to zostanie mi na rękę 500 zł bo resztę wydam na paliwo:-( ciężka atmosfera w domu i dodatkowo fakt że nie umiem się usamodzielnić wpędza mnie w depresję ! Są dni kiedy myślę że najlepszym wyjściem by było skończyć z sobą, albo chociaż uciec gdzieś zdematerializować się, daleko od tych toksycznych ludzi

Gość gość
Wszystkie kobiety będą tak cierpieć jak będą wierzyć w każde słowo przyszłych mężów mój zabraniał mi pracować, psychikę porysował, a teraz każe w*********lać do roboty ! Ot mam małżeństwa, z******te! Jeszcze namawia na dziecko to by była dopiero tragedia:-(

Gość gość
współczuję. mój mnie okłamał , że jest inżynierem a się od jego kolegów dowiedziałam , że betoniarzem. i to dorywczo na zlecenie

Gość gość
Rzuciłas go ?