Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak Pogodzić koty???

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zwracam sie tutaj z prosbą o pomoc bo może któraś z Was miała lub ma ten sam problem. Otóż mam 4 letniego kocura, po kastracji stał się bardzo leniwy i przybyło mu pare kilo. Postanowiłam że znajde mu towarzysza zabaw. Nie musiałąm długo czekać bo już następnego dnia przybłąkała sie mała kotka którą przygarnęłam. Koty od razu sie polubiły, kożystają z jednej kuwety, jedzą z jednej miski, bawią sie razem a nawet śpią w jednym fotelu. Jednak od pewnego czasu wieczorem, gdy położe sie spać to w te grzeczne kotki wstępuje jakby demon. Ganiają po pokoju, zrzucając wszystko co spotkają na swojej drodze, gryzą sie tak aż leje sie krew, a co najlepsze wczoraj zaatakowały niewinnego psa który spał, a potem rzuciły sie na mojego męża. Próbowałam je oddzielić ale skończyło sie jeszcze gorzej bo koty stały obok drzwi i miałczały tak że obudziły cały blok. Te ich wojny trwają zwykle około godziny po czym koty jak gdyby nigdy nic kładą sie razem spać a po jakimś czasie znowu zaczynają i tak do rana. Jestem już tym wykończona, moze jest tu ktoś kto mi pomoże?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować