Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuszkowska

pilne! kłucie brzucha przy poruszaniu i leżeniu na plecach

Polecane posty

Gość Brzuszkowska

Witam, mam problem,od jakiegos czasu skraca mi sie szyjka macicy. Biore luteine i magnez, wczoraj lekko poluwal mnie brzuch ale noca naprawde co chwile sie przez to budzilam, nie jestem w stanie nawet przez chwile lezec na plecach, kiedy wstaje i chodze wyprostowana tez kluje. Wlasciwie jesli siedze pochylona albo leze z podkurczonymi nogami to jest lepiej ale boje sie cos nie tak;( Nie sa to skurcze tylko takie klocie , Nawet nie w dole przucha tylko jakies 5cm pod pepkiem? Prosze,niech mi ktoras doradzi,bo nawet do sklepu nie pojde a glupio mi jechac na izbe przyjec jesli maja mi powiedziec ze wszystko w pozadku.(bol czasem ustepuje na kilkanascie min albo robi sie slabszy ale nawet jak ide do toalety to ledwo stoje)

Gość elsuparre1980gwgew
Witam, mam problem,od jakiegos czasu skraca mi sie szyjka macicy. Biore luteine i magnez, wczoraj lekko poluwal mnie brzuch ale noca naprawde co chwile sie przez to budzilam, nie jestem w stanie nawet przez chwile lezec na plecach, kiedy wstaje i chodze wyprostowana tez kluje. Wlasciwie jesli siedze pochylona albo leze z podkurczonymi nogami to jest lepiej ale boje sie cos nie tak;( Nie sa to skurcze tylko takie klocie , Nawet nie w dole przucha tylko jakies 5cm pod pepkiem? Prosze,niech mi ktoras doradzi,bo nawet do sklepu nie pojde a glupio mi jechac na izbe przyjec jesli maja mi powiedziec ze wszystko w pozadku.(bol czasem ustepuje na kilkanascie min albo robi sie slabszy ale nawet jak ide do toalety to ledwo stoje) Jasne http://4flat.net/s/2

Gość gość19564
do lekarza zaraz!

Gość gość
ktory tydzien u ciebie jest