Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagować na celowe ignorowanie mnie

Polecane posty

Gość gość

po rozpadzie związku a musimy się widzieć codziennie? Dodam że rozeszliśmy się z jej winy

Gość gośćula
uprzejmoscią , służbowo acz uprzejmie,żadnych wypominek ,docinków, aluzji ,absolutnie ,zawsze z uśmiechem.

Gość gość
znam sporo jej słabych punktów , ona perfekcjonistka bardzo dbająca o swój wizerunek a ja wiem , że ma braki w urodzie. zamierzam jej powiedzieć , że dwa trzy razy w miesiący ma ze mną sex uprawiać albo zdradzę te jej braki.

Gość gość
tak samo jak na celowe podpalenia domow 🖐️ stopka1: ubezpieczylem sie od wszystkiego ale pewnych rzeczy nie przewidzialem a ubezpieczyciel to cwaniak stopka2: w pierdlu jest wygodniej niz na wolnosci bo nie tzreba sie troszczyc o zarcie stopka3: dlaczego okradanie biednych ma pelne przyzwolenie spoleczne a okradanie bogatych nie? stopka4: gdzie jest niebo?

są powody że ktoś ignoruje nie jet wart twej uwagi mówię w sensie znajomości . Po co masz nerwy tracić. Ja ignorowałam kogoś ponieważ znajomość nie miała sensu. nie był wart. gorzej można wyjść tym jeśli się nie szanuje drugiej osoby traktuje się ją jak obcą,nawet głupi powód jest do ignorancji .