kamila1234z 0 Napisano Styczeń 25, 2015 Witam, ostatnio wykryto u mnie grzybice pochwy i przepisami mi tabletkę clitromazolum. Wczoraj wieczorem gdy szlam spać zaaplikowalam ja do pochwy i polozylam się spac . jednak dziś poczulam uczucie wilgotności w pochwie kiedy poszlam to sprawdzić na bieliźnie mialam biala wydzielinę. Wyglądało to na to tabletkę która się rozpuscila ale wypłynęła? Czy to oznacza ze nie zadziałała? Dodam ze czuje pieczenie i swedzenie. Dziękuje z gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 Globulki dopochwowe zwykle się pieniądze,ale to nie znaczy,że nie działają.Po całej kuracji świąd i pieczenie powinny ustąpić. Polecam profilaktycznie Lacibios feminę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 Zwykle się pienią* sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamila1234z 0 Napisano Styczeń 25, 2015 Dziękuje za odpowiedz:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach