Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny ale sie przestraszylam musze sie wygadac

Polecane posty

Gość gość

nastarwiam budzik czasem na 2,3 w nocy bo dzieciaki mi sie odkrywaja i je przykrywam,wczoraj bylismy sami w domu byla rowno 3cia jak wstalam przykrylam towarzystwo i znow zasnelam,o 3.10 obudzilo mnie walenie do drzwi i szarpanie klamka zbieglam na dol krzyczalam kto tam,ale nic dodam ze jak bylam na schodach jeszcze to slyszalam szybko podbieglam do czujki i wlaczylam alarm,jak juz zaczelo wyc podbieglam i zapalilam swiatlo na dworze wyjrzalam przez okno - nikogo....bylam roztrzesiona ale zadzwonilam odwolac alarm teraz nie wiem czy mi sie to przysnilo...ehh mysle jeszcze ze ktos sie dobija;l do domu od tylu ale rano nic nie bylo widac bo snieg cala noc padal....dzis tez meza nie ma i boje sie isc spac;(

Gość gość
Kup sobie psa Czytalam , ze zadrn alarm nie dziala tak odstraszajaco na zlodzieja niz pies, ja mam psa i uwazam , ze daje to poczucie bezpieczenstwa i w domu i na spacerze

Gość gość
To nastaw budzik na 3 i czatuj pod drzwiami. Zobaczysz czy ktos sobie żarty robi czy to moze jakis duch?

Gość gość
biedna.. nie wiem co ci doradzic :/ bo ja mieszkam w domu i jedyne co to mnie sasiedzi wkurzaja glosna muzyka

Gość gość
Masakra. Ja jestem raczej racjonalistką, ale o 3 nie lubię się budzić, staram się nie wstawać akurat o tej porz, nawet do toalety. Północy się nie boję.

Gość gość
tez bym sie wystraszyła,ja nie lubie byc sama w domu a zwłaszcza w nocy

Gość gość
nie bardzo wiem po co wstawać i przykrywać dzieci ;). no chyba że wam w nocy wygasa w piecu, jest ujemna temperatura, a dzieci małe czyli do ok. 3 lat...

Gość gość
zostaw sobie zapalone swiatlo w jednym pokoju czy kuchni. ew popros kogos zeby spal u Ciebie. Nie musisz mowic prawdy , mozesz powiedziec ze zle sie czujesz i jestes chora

Gość gość
Chyba poproszę wikarego z naszej parafii ,żeby u mnie zanocował .Tylko czy on ma duże kropidło ?

Gość gość
czemu o trzeciej sie boicie? Psa teraz nice kupie mode wiosna

Gość gość
też bym się przestraszyła...hmm a nie słyszałaś o włamaniach w twojej okolicy? mi się czasem śni że ktoś się włamuje...

Gość gość
Może Ci się śniło. Przecież złodziej by nie walił w drzwi tylko po cichu by działał. A jeśli nawet to był złodziej to już raczej nie wróci po tym jak Ci się włączył alarm. Śpij spokojnie :)

Gość gość
no właśnie złodziej by nie walił w drzwi...myślę że ci się śniło :)

Gość gość
Masz nieogrodzony dom? Ja mieszkałam przez lata sama z dzieckiem i nigdy się nie bałam. Dom ogrodzony, domofon, duży pies na podwórku, dobre zamki w drzwiach, bez przesady. Nie zdarzyło mi się nawet żeby ktoś wszedł na podwórko a co dopiero szarpał za drzwi ;-( Zamknij bramkę, drzwi i po sprawie.

Gość gość
Tak tak ... baba bez bolca dostaje p i e r d o l c a :D a później ma fantazję seksualne na temat duchów i włamywaczy :classic_cool:

Gość gość
Chociaż dzisiejsza noc była dziwna, u mnie po 2 dzwonił domofon, jakiś złośliwiec, bo zadzwonił normalnie, po chwili znowu a później dłuuuugo aż wstałam i odebrałam. Nie odezwał się, nie widziałam nic, pies szczekał krótko... ale ja się nie bałam, złość tylko że mnie obudził i do rana oka nie zmrużyłam ;-(

Gość gość
ja przez jakiś miesiąc budziłam się dokładnie o 3 w nocy. gdzies wyczytałam,m, ze to godzina duchow az się przestarszylam. Odmowilam Rozaniec Swiety i od tej pory mam spokoj.

Gość gość
U mojej znajomej tez była taka sytuacja , o 1 w nocy dzwonek do drzwi , właściciel wyszedł sprawdzoic kto to a tam nikogo....za dwa dni dowiedzieli się ze w odległym mieście właśnie w tym czasie zmarł ktoś z rodziny. Duch przyszedł dac znać...

Gość gość
tu autorka nie kupie teraz pas dzieci przykrywam bo wydaje mi sie ze powinnam i ze zmarzna chociaz w domu nie jest specjalnie zimno,mamy stala temperature dom jest nowy ale ogrodzenia nie mamy,najbizszy sasiad daleko daleko;( nie straszcie mnie duchami bo juz nie zasne

Gość gość
Duchy :D na serio duchy pukaja do drzwi albo dzwonia domofobem ? Do tej pory myslalam ze wchodza przez sciany :P Zlodziej moze laza po okolicy i sprawdzaja czy ktos jest w domu, dla tego walili w drzwi a nie wlezli przez okno , ale to chyba raczej milo z ich strony bo ja no. Nie chcialabym obudzic sie w nocy i zobaczyc kogos w moim domu

Gość gość
jejku, też bym się nieźle wystraszyła…współczuję Ci strasznie. Moim zdaniem powinnaś wzmocnić Wasz system ochrony. Sprawdź tutaj www.atline.pl mają solidny, rozmaity i niezwykle skuteczny sprzęt, np. kamery termowizyjne, zamki szyfrowe, specjalistyczne czujki i wiele innych. Ja dokładnie się na tym nie znam, ale oni Ci najlepiej doradzą, dobiorą odpowiedni do Twoich warunków. My też z narzeczonym korzystamy z ich systemów i jesteśmy bardzo zadowoleni

Gość gość
3 w nocy to godzina szatana który drwi z trójcy świętej. 12 godzina w nocy to godzina duchów.