Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazylem że mam ze sobą problem, ale nie umiem sobie z nim poradzic

Polecane posty

Gość gość

A chodzi o to że uświadomilem sobie to że jestem zaborczy i chorobliwie zazdrosny ... przez to konczyly sie moje dwa poprzednie zwiazki teraz w tym ktorym jestem uswiadomilem sobie to i chce nad soba popracowac bo nie chce stracic mojej obecnej jest ona dla mnie idealna ... o wszystkie d**erele robie kłótnie o to ze nie odpisuje na smsa , dopowiadam sobie ze ona robi cos zlego , spuzni sie to tez zaraz mam jakis problem ze mi sie to nie podoba itd normalnie zmuszam ją do widywania sie prawie codziennie. i to nie wszystko ale za dużo by pisac... tylko nie wiem jak mam sobie z tym poradzic to jest silniejsze odemnie i tak boli wsrodku jak jej nie ma kolo mnie i robie sie zazdrosny nie wiem o co itd ... co mi poradzicie ? musze to skonczyc bo nie chce jej stracic :)

Gość gość
Jesteś skorpionem?

Gość gość
panna

Gość gość
nie okazuj zazdrosci

Gość gość
wiem to ale nie umiem . ja sie wlasnie pytam jak sobie z tym radzic ?

Gość gość
nie rob jej wymowek i nie kloc sie z nia

Gość gość
ktoś musiał cie skrzywdzić w domu rodzinnym kompleksy? a może psychol,który chce traktować dziewczynę jak własnosc,a co byłoby po ślubie tylko wiać od ciebie

Gość gość
To nic. Ja jestem chorobliwie zazdrosny o dziewczynę z którą nawet nie jestem. Jak tylko z facetem jakimś gada to mam oczy przekrwione z wku/rwienia i jej nienawidzę. Przebij to :D