Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKasia 3434

Facet milczy...

Polecane posty

Gość gośćKasia 3434

Nie wiem ,co myśleć.. Znamy się od 2 lat...oboje jesteśmy po nieudanych związkach. Sporo czasu zabiegał o to, bym się z Nim umówiła. W końcu doszło do spotkania...i czegoś więcej. Było lepiej niż się spodziewałam. Bardzo mnie zaskoczył czułością...tym, co mówił. Kilkukrotnie dziekował, za to, że dałam mu szanse. Oboje jestesmy po 30. Po spotkaniu napisał sms...dziekując za cudowne spotkanie. (Wiedział, że mam teraz tydzien urlopu- powiedział, ze wykorzystamy ten czas na nadrobienie zaległości) a on tymczasem milczy. Napisałam do Niego sms "luźnego", grzecznie odpisał, że jest w pracy i znowu cisza. Mój urlop dobiegł końca...nie spotkaliśmy się ani razu. Nie chce mu się narzucać...ale też nie lubie takich sytuacji. Albo sie podobac facetowi i jest ten kontakt i spotkania, albo nie...jestem pewna na 100%, że randka była bardzo udana takze dla Niego..nie wiem co robic ;/ nie jestesmy dziecmi...nie bawia mnie takie gierki...nie wiem, co robic.

Gość gość
mam bardzo ale to bardzo podobna sytuacje

Gość gość
Chciał w y r u c h a ć to w y r u c h a ł . Po co ma ciągnąć znajomość z taką puszczalską ździrą która obsmycza pałę na pierwszej randce ?

Gość gość
niech milczy albowiem mowa jest srebrem a milczenie zlotem :classic_cool:

Gość gość
skąd się biorą takie idiotki? zaliczył cię? zmienił plany co do ciebie!!! zabawia żonę

Gość Kaśka3434
Oboje jestesmy dorośli...mamy świadomośc czego chcemy, czego szukamy...rozmawialismy o tym. Ja jestem dosc konkretna i lubie jasne sytuacje. Obecnie nie wiem jak sie zachowac. Dwukrotnie wykonałam ruch z mojej strony. Znowu to robic? Przeszło mi przez mysl, że może nie jest zainteresowany...to po co po randce tak slodził...nie kumam faceta

Gość gośćKasia 3434
Może wystraszył sie nastepnego spotkania po tym gdy spenetrowałam jego anusa za pomocą różowego dildo strap-on ?

Gość Kaśka3434
podszywy...jak nie macie nic konkretnego do napisania...darujcie sobie...

Gość gość
pluje ci w twarz a ty mówisz ,że deszczyk pada miej odrobinę godności bluszczu,powojku

Gość Kaśka3434
Skąd wiesz , że miał ejakulację na moją twarz ???

Gość gość
Pewnie nie wziełaś z dooopy do ust i się obraził

Gość gość
Mam podobnie,nie spaliśmy ze sobą.Byliśmy na spotkaniu.Od środy cisza.Czekam na jego odzew.

Gość gość
Puknal cię i juz nie chce,ci po rozwodzie nie szukaja poważnych związków tylko tak mówią,myślą tylko o łóżku.nie zadawać sie z rozwodnikami to nie będzie takich tematow na forum.oni nie chcą związków,mialam takiego tylko o seksie gadal ale nie poszlam z nim i dobrze,mam kawalera myśli powaznie,tamten skacze z kwiatka na kwiatek